De vanzare apartament 5 camere Mall Vitan

175.000 EUR
Vândut
ID: 61139
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Ofertă nevalidată
Apartament de Vanzare Mall Vitan - 5 Camere - ID:61139 | Bliss Imobiliare / No photos - BLISS Imobiliare
Actualizat pe data de 31 Decembrie 2018
Descriere

Aflat intr-un imobil finalizat in august 2017, apartamentul beneficiaza de compartimentare si amenajare realizate de un arhitect specializat pentru a crea spatii functionale si coerente intr o ambianta calda si primitoare.

Finisajele folosite sunt de cea mai buna calitate, utilizandu-se lemn masiv, piatra naturala si o atentie deosebita asupra executiei detaliilor.

Tot mobilierul este realizat pe comanda pentru o eficientizare cat mai buna a spatiilor, spre exemplu exista 10 metri liniari de depozitari incastrate.

Apartamentul beneficiaza de o terasa de 10 mp, pe apus, cu vedere exceptionala catre Palatul Parlamentului datorita amplasamentului la etajul 10 (din 11).

Amplasamentul imobilului dispune de o accesibilitate facila catre o multitudine de mijloace de transport in comun din imedatele vecinatat

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Tipul apartamentului Apartament
Tipul clădirii Casa
Dispunere P+11
Etaj 10
Facilități
Nemobilat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

Suntem o agentie de consultanta imobiliara profesionista, care lucreaza pentru tine si cu tine pentru a obtine cea mai buna tranzactie in favoarea ta! Nu conteaza daca esti proprietar sau esti un client in cautarea unei proprietati, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel incat lucrurile sa decurga perfect!

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740
J09/11/09.01.2006

Apartament de Vanzare Mall Vitan - 5 Camere - ID:61139 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Apartament de Vanzare Mall Vitan - 5 Camere - ID:61139 | Bliss Imobiliare contact Isfahan Doekhie
Isfahan Doekhie
Sună-ne