De vanzare apartament duplex 4 camere One Herastrau Towers, Aviatiei Nord, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 82071
30 Septembrie 2020
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

ONE Herastrau Towers va fi format din 3 zone: baza cladirii, cu functiuni comerciale si birouri de 5 250 mp, ce aseaza constructia in peisajul urban. Zona este animata de promenada comerciala, flancata de fatada de sticla inalta de 8 metri ce marcheaza ideea de permeabilitate vizuala, atat catre promenada cat si catre spatiul comercial.

Promenada integreaza, pe langa spatiile verzi, rampele, treptele si gradenele ce preiau diferentele de nivel fata de strazile adiacente, si accesele la unitatile locative, fiecare deschizandu-se pe verticala prin lobby-uri pe dubla inaltime.

Aceasta baza de cristal a cladirii reprezinta atat un piedestal pentru celelalte doua zone cat si o elongare ascendenta a acestora - turnurile destinate unitatilor locative. Suprapunerea acestor zone una peste cealalta este conciliata prin integrarea unei “platfrome suspendata” de spatii exterioare comune la nivelul terasei etajului 2, la 7 metri inaltime.

Acest spatiu va fi folosit ca loc de inalnire si joaca de catre toate persoanele care vor locui acest oras vertical.

Detalii proprietate
Nr. camere 4
Suprafață utilă 227 m² (5.705 EUR / m²)
Suprafață construită 309 m² (4.191 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament Duplex
Compartimentare Decomandate
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2021
Dispunere 2S+P+12
Etaj 10
Nr. balcoane 2
Lift Da
Facilități
Nemobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament Duplex de Vanzare Aviatiei | Promenada mall | Metro Pipera - 4 Camere - ID:82071 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne