De inchiriat penthouse 3 camere cu terasa de 84 mp Dorobanti Beller, Bucuresti

2.000 EUR +TVA / lună
ID: 22014
6 Martie 2024
Descriere

Penthouse situat foarte aproape de Parcul Floreasca

BLISS Imobiliare va prezinta un penthouse de 3 camere, complet mobilat si utilat, situat in zona Dorobanti.

Proprietatea include si un loc de parcare subteran.

Suprafata utila este de 125 mp si dispune de un  living 52 mp, dormitoare 17 si 16 mp, cu terasa de 84 mp, balcon de 8 mp, toaleta serviciu cu zona dedicata dus, baia cu cada si zona dedicata dus.

Cei care-si doresc sa fie rezidenti in Dorobanti, se pot bucura de parcuri precum Parcul Herastrau, Parcul Kiseleff sau Parcul Floreasca, care se afla la 4 minute de mers pe jos, complet amenajat de arhitecti peisagisti, avand un loc de joaca special pentru copii si un sistem de iluminat modern. In plus, in Parcul Floreasca se regaseste si o piscina amenajata pentru relaxarea si petrecerea timpului liber. Un alt parc din zona Dorobanti este Parcul George Calinescu.

In afara de parcuri, in aceasta zona se regasesc diverse magazine fratuzesti cu produse de lux, supermarketuri, sucursale bancare, si boutique-uri si showroom-uri de haine, si nu numai, perfecte pentru cei care doresc sa-si innoiasca garderoba sau sa-si achizitioneze produse de cosmetica si decoratiuni interioare.

Aceasta zona este vestita si pentru numarul mare de cafenele, restaurante, patiserii, cofetarii si cluburi sociale, locuri in care se intalnesc oameni cu interese comune si o viata sociala activa.

De asemenea, in zona regasim si multe scoli, gradinite si facultati, dar si clinici private, precum Regina Maria.

In Dorobanti se circula usor cu ajutorul transportului in comun. Spatiul este tranzitat de autobuzele 331, 301, 131, 330, 335, 282, 343, 783, linie speciala care ajunge la aeroportul Otopeni; acces rapid si datorita liniilor de metrou, magistrala 2, coborare la statiile Piata Victoriei, Piata Romana sau Aviatorilor si magistrala 2, coborare la statia Stefan cel Mare. Astfel, centrul orasului Bucuresti devine accesibil.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 125 m² (16 EUR / m²)
Suprafață construită 160 m² (13 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament Penthouse
Compartimentare Decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2008
Dispunere 1S+P+4
Etaj 4
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Costul mediu al
utilităților pe lună
350.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Penthouse 3 Camere in Dorobanti de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare