De vanzare Penthouse, 3 camere, Drumul Taberei Drumul Taberei Constantin Brancusi, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 97303
23 August 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Penthouse sic, loc de parcare, Drumul Taberei

Bloc deosebit aflat in complex rezidential.

Zona: Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea 91E, sector 6 Pret: 159.800 EUR Etaj: 5/5 Numar camere: 3 Confort: Lux Compartimentare: semidecomandat Suprafata desfasurata: 148,93 mp Numar garaje: 1 Numar boxe: 1 Anul constructiei: 2012

Facilitati:

  • bloc deosebit aflat in complex rezidential la intersectia Valea Oltului cu Prelungirea Ghencea
  • acces securizat din Prelungirea Ghencea
  • ideal rezidena, investitie pentru rezidenta sau sediu de birouri
  • loc de parcare subteran
  • boxa mare langa locul de parcare subteran
  • vecinatati: Valea Oltului, Lidl, Kaufland, Mega Image, parc Brancusi, metrou Raul Doamnei si Valea Ialomitei, Auchan, parc Drumul Taberei
Daca te gandesti sa te muti intr-un spatiu amplu, cu terasa mare, cu garaj propriu si boxa, amplasat intr-un bloc de exceptie ce beneficiaza de un apus de vis, crede-ma ca l-ai gasit. E drept, daca l-ai muta undeva prin Herastrau, Aviatorilor sau Primaverii, fara vreo juma' de milion la ceea ce ofera n-ai putea sa scapi. Dar la confluenta cartierelor Drumul Taberei cu Prelungirea Ghencea (mai exact la intersectia Prelungirea Ghencea cu Valea Oltului), in blocul semirotund construit cu mare simt de raspundere atat structural cat si din punct de vedere al finisajelor, casa asta suspendata isi merita toti banii.

Hai sa-ti dau niste argumente solide ca sa ma intelegi. Pai, in primul rand, locuiesc in acelasi bloc de cand a fost finalizat. Iar ceea ce m-a atras in primul rand este inaltimea apartamentelor: aproape 3,50 m. Sunt spatii care te lasa sa respiri in voie si care nu-ti dau senzatia aia claustrofoba provocata de apartamentele din blocurile comuniste. Iar daca te gandesti ca inaltimea despre care iti vorbesc genereaza costuri mari la incalzire in perioada rece, te contrazic.

Si iar iti dau argumente: blocul este bine izolat, toate apartamentele au ferestre QFort cu geam triplu si, constructorul s-a gandit sa monteze peste toate suprafetele vitrate, jaluzele exterioare care se inchid perfect etans, ferindu-te si de frig, si de caldura.

Apropo, ati auzit de Cortina Residence si Cortina Academy? Ei bine, este vorba despre acelasi constructor. Si, din acest motiv, daca ar fi posibil, blocul asta mutat in orice zona de lux din Bucuresti, ar concura cu succes cu oricare dintre constructiile din acele zone.
Luminozitatea fantastica a apartamentelor se datoreaza arhitecturii unice din zona ce permite patrunderea luminii din toate directiile. Liftul modern Schindler te urca si coboara in cea mai mare liniste. Si fara sa te balangane sau sa te zdruncine ca sa te simti ca in minele de carbune din Valea Jiului. Ba mai mult te urca direct din garajul subteran unde locul de parcare aferent apartamentului este al saselea dintr-un total de tot atatea. Si, chiar langa el, o boxa mare de vro 14 mp in care iti poti depozita agoniseala de-o viata. Deci, exclusivist, nu?

Acum sa-ti zic doua-trei vorbe si despre apartament. Asa cum spuneam si mai devreme, este de tip penthouse. Iar pe ultimul nivel nu au acces decat doi proprietari: tu, ca viitor cumparator si inca o familie foarte misto si care ocupa celalalt penthouse.

Ai putea sa-l denumesti "Casa din copac". Caci apartamentul cu doua dormitoare mari, un living "grande", o camera dressing, bucatarie imensa, baie cu cabina walk-in, o logie mare si piesa de rezistenta ce consta intr-o terasa splendida, se afla la inaltime si are toate calitatile pe care le poate avea o casa avand propria curte.

Apartamentul este elegant si rafinat. Si il poti cumpara mobilat, nemobilat sau partial mobilat, asa cum consideri ca te regasesti mai bine in el.
Iar pentru cumparaturile zilnice, ai chiar la o aruncatura de bat un Mega Image mare, 3 (trei) supermarketuri Lidl si un Kaufland la 8 - 9 minute, un Profi la vreo 4 minute. Iar putin mai incolo un Auchan (Drumul Taberelor), un Carrefour sau un Dedeman (ca mereu e cate ceva de facut prin casa).

Apoi, daca vrei sa mergi pe jos pana la metrou (Raul Doamnei si/sau Valea Ialomitei), in functie de mers faci intre 7 si 10 min.

Si parca m-as limita la atat. Asta ca sa te las pe tine sa vezi chiar la fata locului tot ceea ce iti ofera viitoarea ta casa.

Apartamentul nu dispune de certificatul de performanta energetica dar, te asigur ca la momentul vanzarii va fi prezentat notarului instrumentator. 100% cu clasa energetica A.

Pentru orice detalii suplimentare si programarea unei vizionari, ma poti suna oricand:
luni - vineri - 09.00 - 18.00;
sambata - 10.00 - 14.00.
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 108,3 m² (1.475 EUR / m²)
Suprafață construită 148,9 m² (1.073 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament Penthouse
Anul renovării 2018
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2012
Clădire renovată 2018
Dispunere P+5
Etaj 5
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Penthouse, 3 Camere, Drumul Taberei de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne