De vanzare apartament penthouse 3 camere Independentei

650 EUR / lună
93.000 EUR
ID: 70321
22 Ianuarie 2021
Descriere

Apartamentul  situat in zona Bragadiru. Cartier superb si aerisit (blocurile sunt asezate la distanta considerabila unul fata de celalalt, oferind intimitate), bloc extrem de ingrijit cu scara mare, luminata si lift. Apartament cu 3 camere tip Penthouse 131 mp utili.  Renovat total in decembrie 2017, 3 camere,  1 camera depozitare,  2 bai, 2 balcoane,  2 AC, 4 TV (cate unul in fiecare camera inclusiv bucatarie),  3 dressinguri mari, centrala proprie, 1 loc de parcare,  multe facilitati. Scandinavia Residence.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 131 m² (710 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament Penthouse
Anul renovării 2017
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2017
Dispunere P+4
Etaj 4
Nr. balcoane 2
Lift Da
Parcare afară 1
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament Penthouse de Vanzare Independentei - 3 Camere - ID:70321 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne