De inchiriat Penthouse de lux cu 5 camere in complex rezidential Trastevere, Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov


ID: 85250
25 Noiembrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Penthouse superb cu terasa cu vedere panoramica

 Penthouse fabulos cu terasa panoramica.

Penthouse cu 2 locuri de parcare subterana

Cel mai frumos penthouse din Iancu Nicolae, situat in complexul rezidential TRASTEVERE. Cladire reprezentativa din punct de vedere architectural in zona Pipera-Voluntari. Blocul de apartamente de lux, nou construit, dat in folosinta in 2020, este in prezent, foarte cautat, datorita locatiei, stiului distinctiv neo-clasic elegant si facilitatilor incluse.

Penthouse-ul are o suprafata de 262 mp (155mp suprafata utila), fiind impartit astfel: living spatios cu un perete integral din sticla si iesire directa pe o terasa de 80 mp de timp “glasshouse”, avand o vedere panoramica asupra Bucurestiului si padurii Baneasa, 3 dormitoare, fiecare cu baie, bucatarie complet utilata. Beneficiaza de finisaje si mobilier de inalta calitate.

Pentru relaxare si petrecerea timpului liber, rezidentii au la dispozitie incluse urmatoarele facilitati: piscina exterioara pe terasa de 1000 mp a ultimului etaj, 4 zone de gratar cu familia sau prietenii, sala de fitness dotata cu echipamente de ultima generatie pentru antrenament, camera de joaca pentru copii si o sala pentru petreceri private.

De asemenea apartamentul dispune de doua locuri de parcare subterane .

Beneficiul cel mai mare al acestei propietati este reprezentat de locatia cu acces rapid la o multitudine de puncte de interes printre care parcuri (Parcul Privighetorilor, Gradina Zoo, Padurea Baneasa), scoli internationale (American School, British School, Lycee Francais, Mark Twain), centre comerciale (Baneasa Shopping City, Jolie Ville, Strip Mall), clinici medicale de calitate si cluburi sociale/sportive (Stejarii Country Club, Atlantis Club). 

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 155 m² (21 EUR / m²)
Suprafață construită 262 m² (12 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament Penthouse
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2019
Dispunere 1S+P+5
Etaj 5
Nr. balcoane 2
Lift Da
Parcare înăuntru 2
De la dezvoltator Da
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Penthouse, 5 Camere, Pipera/Voluntari de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne