De vanzare Imobil cu potential Unirii Mantuleasa, Bucuresti

ID: 83591
2 Noiembrie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Imobil cu teren de 100 mp in zona Unirii

Casa are o suprafata totala construita de 58 mp, din care utila 47 mp, pe un teren de 100 mp, este pretabila atat pentru firma cat si pentru locuinta, fiind compusa din 2 camere spatioase, hol, baie, bucatarie si pivnita (4 mp). 

Excelent pentru investitie avand curte proprie in zona Mantuleasa

Imobilul este situat pe un teren propriu amplasat intr - o zona centrala - Unirii - Mantuleasa - dispune de curte proprie, de toate utilitatile necesare si este renovabil.

De asemenea, curtea casei in suprafata de 42 mp permite cu usurinta parcarea unui autoturism, imobilul fiind conectat la majoritatea zonelor importante ale Bucurestiului atat prin intermediul liniilor de autobuze (116, 117, 313, 385), cat si gratie statiilor de tramvaie (14, 40, 55) aflate in proximitate.

Statiile de metrou Unirii 1 si 2 amplasate la 6 minute de mers pe jos asigura legaturi rapide spre toate sectoarele si cartierele orasului datorita celor trei magistrale de metrou accesate direct. 

Acest imobil nu face rabat de la atmosfera, avantajele si confortul pe care ti le ofera amplasarea in zona centrala a Bucurestiului si beneficiaza de toate facilitatile unui astfel de areal, fiind situat in imediata apropiere a magazinelor, clinicilor, centrelor educationale, spațiilor de recreere sau restaurantelor.  

Detalii proprietate
Stare Trebuie renovata
Nr. camere 2
Suprafață utilă 47 m² (2.660 EUR / m²)
Suprafață construită 58 m² (2.155 EUR / m²)
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Casa
Dispunere
Gradină Privată 42 m²
Total teren 100 m²
Amprenta la sol 58 m²
Parcare înăuntru 1
Facilități
Este mobilat
general.heating_types_4
Potrivit pentru birou

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Imobil cu Potential Unirii de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne