De vanzare casa 3 camere Bucuresti Noi | Chitila

ID: 88037
6 Octombrie 2020
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Casa 3 camere, baie, bucatarie, suprafata de 79 mp, teren 313 cf acte/342 cf masuratori cadastrale, front stradal 14, 1 ml, cadastru si intabulare.

In curte se mai afla o constructie care poate fi transformata intr-o casuta pentru oaspeti si o alta constructie pentru garaj.

Casa este racordata la toate utilitatile: gaze, lumina, apa, canalizare. Constructia este din caramida, centrala proprie, termopane, garaj, pivnita (4mp).

Imobilul se afla pe o strada care se infunda, ceea ce inseamna ca zona este foarte linistita. Distanta pana la Carrefour Colosseum/Leroy Merlin este de 5-7 min si pana la statia de metrou Straulesti 10 (mers pe jos).

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 79 m² (1.506 EUR / m²)
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Casa
Dispunere
Gradină Privată
Total teren 313 m²
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa de Vanzare Bucuresti Noi | Chitila - 3 Camere - ID:88037 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne