De vanzare Casă complet mobilata si echipata in Vladiceasca, Snagov Vladiceasca Snagov, Bucuresti / Ilfov

ID: 74550
1 Aprilie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Casă cu garaj, centrala termica, masina de tuns iarba

Casa proiectata si amenajata in stil rustic cu suprafata utila de 120 mp, toate optiunile si confortul necesar. Este complet mobilata si echipata si reprezinta o investitie excelenta datorita proximitatii fata de lacul Snagov si padurea Snagov.

In apropriere sunt Snagov Plaza, Lacul Snagov, Padurea Snagov

Gradina de care beneficiaza proprietatea este amenajat peisagistic si are suprafata generoasa de 800 mp. Exista spatiu potential pentru o piscina sau/si un spatiu de joaca pentru copii.

Constructia a fost finalizata in anul 2013 si este intr-o conditie excelenta, are un design modern, o atmosfera calda si primitoare si are un cost de intretinere mic.

Amprenta casei este de 70 mp si este impartita in: living, zona pentru luat masa, bucatarie, debara, scara/hol, doua dormitoare, doua bai, balcon si garaj.

Casa dispune si de acces direct la autostrada si DN1, transport public, scoli, comert, spa, parc de agrement, etc.

Casa este echipata cu: cada jacuzzi, cabina de dus, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, cuptor, aragaz, hota, sistem alarma, interfon, poarta automata, TV Samsung 80’, detector de gaz, masina de tuns iarba, centrala termica, etc.

Capacitate este 4-6 persoane sau mai mult deoarece sunt prezente doua paturi duble si o canapea extensibila pentru doua persoane.

Servicii de care dispune de apa rece/calda (gaz, individual), electricitate, TV/internet/telefon, put de apa pentru gradina cu pompa si filtre.

Comuna Snagov este bine organizata si intretinuta. In aproprierea casei sunt: Snagov Plaza, pista de biciclete, Lacul Snagov, Padurea Snagov, administratii, scoli, transport public, parc de agrement, spa, hoteluri, restaurante, piscine, etc.

Este pozitionata la o distanta de 800 m de DN1, la 5 minute de autostrada, 5 minute de Balotesti (Therme, Hornbach), 10 minute Aeroportul Otopeni, 15 minute de Baneasa Mall si are acces usor la zona de nord si de centru a Bucurestiului.


Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 120 m² (1.325 EUR / m²)
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Casa
An construcție 2013
Dispunere P+1+Pod
Nr. balcoane 1
Total teren 800 m²
Amprenta la sol 70 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 3
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa cu 3 Camere in Vladiceasca Snagov de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne