De inchiriat casa 4 camere Unirii (Piata Constitutiei), Bucuresti


ID: 38522
22 Ianuarie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

  Vila in zona Unirii- Regina Maria, ideala pentru destinatie mixta - birouri si resedinta, Demisol+Parter Inalt, total 4 camere (2 camere demisol-70 mp, 2 camere parter-80mp).

  •    Pe fiecare etaj exista grup sanitar, iar la parter exista si bucatarie. De asemenea, exista 2 holuri mari de cate 12 mp pe fiecare etaj si 2 spatii de depozitare, centrala termica. 
  • Este pretabila pentru comert sau servicii, neexcluzand nici varianta de rezidenta.
  •    Finisajele sunt de calitate, exista centrala termica proprie, aparate de aer conditionat, toate utilitatile si facilitatile pentru maximum de confort si functionalitate optima.
  • Imobilul este construit in anul 1945, avand numeroase imbunatatiri, iar partea din spate a casei este noua, an constuctie 2010.
  •   Posibilitate parcare 2 masini in curte.
  •   Distanta de 5 minute de mers pe jos pana la metrou Piata Unirii.
  • Utilități: Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz), Sistem incalzire (Centrala proprie), Climatizare (Aer conditionat)
  • Finisaje: Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Lemn), Izolatii termice (Exterior), Stare interior (Renovat), Usa intrare (Metal)
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 150 m² (6 EUR / m²)
Suprafață construită 175 m² (5 EUR / m²)
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Casa
An construcție 1945
Dispunere
Parcare afară 2
Costul mediu al
utilităților pe lună
120.00 EUR
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa de Inchiriat Unirii - 4 Camere - ID:38522 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne