De inchiriat vila cu 5 camere, gradina privata, garaj si 2 locuri de parcare Gama Delta Impact, Iancu Nicolae Jolie Ville , Bucuresti / Ilfov

1.750 EUR / lună
490.000 EUR
ID: 74780
5 Februarie 2024
Descriere

Vila complet mobilata si utilata, cu semineu, sauna, jacuzzi, terasa.

Vila deosebita cu 5 camere, amplasata pe un teren de 300 mp, regim de inaltime P+1+M, situata in ansamblul rezidential Gama Delta, zona Iancu Nicolae, Pipera.

Amplasata la doar 5 minute de mers de Jolie Ville si Cambridge School.

Parterul este compus din living cu semineu ce integreaza zona de dining, cu acces catre terasa, bucatarie inchisa complet echipata inclusiv cu masina de spalat vase, grup sanitar si garaj. La etaj regasim 3 dormitoare, 2 bai, iar mansarda este open space, cu baie si sauna.

Beneficiaza de finisaje de calitate, gradina privata de 220 mp cu terasa, centrala termica proprie, aer conditionat si 2 locuri de parcare in fata casei.

In imediata apropiere se afla școli private internaționale de renume, cum ar fi British School (BSB), Cambridge School, Mark Twain, Lycée Français Anna de Noailles, Little London, Școala Americană (AISB). De asemenea, este pozitionata aproape de supermarketurile Lidl si Mega Image, centrele comerciale Jolie Ville si Baneasa Shopping City, Gradina Zoologica si Padurea Baneasa.

O casă foarte frumoasă și confortabilă, ideala pentru o familie cu copii, care dorește să locuiasca într-o zonă exclusivista, securizată si linistita, aproape de școlile internaționale și alte puncte de interes.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 158 m² (11 EUR / m²)
Suprafață construită 179 m² (10 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2003
Clădire renovată 2019
Dispunere P+1+M
Gradină Privată 220 m²
Total teren 300 m²
Amprenta la sol 80 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu
Saună

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila cu 5 Camere Iancu Nicolae Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare