De vanzare Vilă, 5 camere generoase, Militari - Rosu Chiajna, Bucuresti / Ilfov


În colaborare cu o altă agenție

ID: 97510
26 Noiembrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Casa cu parfum de brad, 2 km de Bucuresti, Militari, Rosu

Ce-ti poti dori mai mult decat sa te poti retrage la sfarsitul unei zile obositoare de munca in oaza ta de liniste si verde, sa simti fericirea si implinirea date de caldura unui camin primitor?

Curtea este o adevarata oaza verde ce te va face sa te simti in vacanta

Daca designul, confortul si armonia spatiului in care vei locui constituie elementele primordiale pemtru tine in decizia de achizitie, acesta este locul in care vei dori sa ramai, vei dori sa-l numesti -ACASA- Situată într-o zonă liniştită şi bine cotată din Roşu, Comuna Chiajna, pe strada Crinului, la doar 2 km Bucureşti (şi la 5 minute cu maşina de staţia de metrou Păcii), casa este ferita de zgomotul cotidian dar in acelasi timp, aproape de toate necesitatile traiului urban.

Aceasta a fost construita în anul 2007, cu atentie, grija, dedicare si pasiune, punandu-se accent pe calitate si trainicie.

Dispune de o suprafata desfasurata de 304 mp si o suprafata utila generoasa de 250 mp.
Este o casa încapatoare si totodata intima, având 5 camere (3 dormitoare la etaj, living si birou la parter), pentru ca fiecare membru al familiei sa se poata desfata si sa aiba propriul sau spatiu, iar pentru reuniunile de familie, living-ul aflat la parter, alaturi de locul de luat masa, ofera suficient spatiu pentru ca toti membrii familiei sa se adune laolalta.

În plus, casa a fost special conceputa pentru a raspunde nevoilor familiei tale. Pentru ca sanatatea ar trebui sa fie mereu o prioritate, la demisol a fost amenajat un spaciu dedicat instrumentelor si aparatelor sportive. Aici veci putea gasi o banda pentru alergat, loc de facut yoga, cât si diverse alte aparate pentru fitness. Tot la demisol exista si o camara (pentru a va depozita muraturile, borcanele cu zacusca si vinul acela bun de tara), o spalatorie si o camera tehnica unde se afla centrala.

Curtea este o adevarata oaza verde care te va face sa te simti in vacanta la tine acasa, are corcodusi veseli, un brad înalt si semet adus tocmai din Brasov si un cires mândru si harnic. Foisorul din lemn este ideal pentru momentele când vrei sa te relaxezi, sa stai de vorba cu prietenii, sau sa citesti o carte.

Ceea ce nu poate fi redat in imagini si cuvinte, este energia locului si aerul de camin cald si primitor pe care nu le poti simti decat pasind in proprietate.

Asa ca te invitam sa-i treci pragul!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 250 m² (956 EUR / m²)
Suprafață construită 276 m² (866 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 3
Tipul clădirii Casa
An construcție 2007
Dispunere P+1
Nr. balcoane 1
Gradină Privată
Total teren 420 m²
Amprenta la sol 105 m²
Facilități
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila, 5 Camere, Militari - Rosu de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne