De inchiriat casa 6 camere Lacul Grivita, Bucuresti


ID: 82485
17 Noiembrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Vila  construita in anul 2016, o casa superba care se afla plasata intr-o pozitie grozava, in nordul capitalei, pe malul lacului Grivita in cartierul Bucurestii noi, o zona rezidentiala linistita, avand acces la metrou, mijloace de transport, scoli, gradinite, hipermarketuri si cele mai importante parcuri: Herastrau, parc Bazilescu si Mogosoaia.

Casa este dispusa doar pe parter avand o suprafata construita de 405mp si deservita de o curte de 1200 mp cu locuri de parcare private. Zona este securizata si supravegheata.

Impartirea casei este de asemenea foarte fluida, impartita pe zona de zi si zona de noapte si extrem de bine organizata pentru a avea un confort sporit.

In zona de zi avem living cu semineu cu vatra deschisa, o bucatarie generoasa (25mp) deservita si de camara, un atelier de creatie/ hoby foarte luminos, birou, wc de servici. Din zona de zi se face accesul pe o terasa generoasa, acoperita, de 60mp care are in imediata apropiere o zona de barbeque.

Tampon intre zona de zi si zona de noapte este camera tehnica si camera dressing,  4 dormitoare si 4 bai in casa plus inca 2 terase cu vedere spre lac.

Clasa energetica a casei este A+++.

Incalzirea este in pardoseala, are centrala proprie foarte performanta, canalizare, gaz, apa, put cu sistem de irigatii automatizat pentru gradina.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 300 m² (12 EUR / m²)
Suprafață construită 405 m² (9 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 6
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Casa
An construcție 2016
Dispunere
Nr. balcoane 3
Gradină Privată 1.200 m²
Total teren 1.500 m²
Amprenta la sol 300 m²
Parcare afară 3
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa de Inchiriat Bucurestii Noi - Damaroaia - Chitila - 6 Camere - ID:82485 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare