De vanzare Casa de 350 mp cu sala de fitness, jacuzzi si sauna Piata Muncii, Bucuresti

ID: 75988
18 Noiembrie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Casa de 6 camere cu loc de parcare si teren de 211 mp

Casa cu 6 camere din anul 1930, stil art deco, situata la 500 m de statia de metrou Piata Muncii. A fost consolidată în 2005 cu radier general, stalpi, grinzi si plansee, zidarie cu plasa STM, interior si exterior. Are o structură dispusă pe D+P+1E+M, o suprafaţă construită de 440 mp, suprafaţă utilă de 350 mp, teren de 211 mp, o curte liberă de 100 mp şi un patio de 10 mp.

La demisol dispune de sală de fitness cu saună, spații tehnice ( 2 centrale pe gaze, hidrofor, 2 boilere, senzor gaze), 1 baie şi spaţii de depozitare. La parter este compusa din living spatios cu semineu, bucătărie mobilata si utilata, 1 toaleta de serviciu si 1 terasa. La etajul 1 are 1 dormitor matrimonial, 1 baie cu duș și jacuzzi, dressing , birou, precum și 1 baie secundară cu cabină duș.

Casa situata la 500 m distanta de statia de metrou Piata Muncii

La mansardă este compusa din living, bucătărie cu debara, 1 dormitor pentru oaspeți, 1 baie cu cabină de duș,1 terasa acoperita si boxe de depozitare peste mansardă (2x20 mp).

Geamurile sunt realizate din tamplărie de lemn cu geamuri termopan, reflectorizante şi/sau antiefracţie Saint-Gobain, asigurate cu grilaje din fier forjat, sistem integrat de senzori de mișcare şi alarmare, interior şi exterior, video-interfon interior/exterior.

Casa dispune de finisaje/placaje deosebite, precum și dotări instalaţii electrice, sanitare şi sistem de încălzire. Dispune de branşament de gaze cu 3 locuri de consum, branșament internet-city, instalaţie TV prin satelit și cablu. Uşile de acces sunt dotate cu sisteme performante de securitate. Acoperişul si burlanele sunt din tablă LINDAB cu evacuare direct în canalizare.

Beneficiaza si de parcare pentru 2 autoturisme în curte.


Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 350 m² (1.714 EUR / m²)
Suprafață construită 440 m² (1.364 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 2
Nr. băi 4
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Casa
An construcție 1930
Clădire renovată 2005
Dispunere DS+HP+1+M
Nr. balcoane 2
Gradină Privată 100 m²
Total teren 211 m²
Amprenta la sol 100 m²
Parcare afară 2
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa cu 6 Camere in Piata Muncii de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne