De inchiriat vila 7 camere Buzesti Nord, Bucuresti


ID: 34663
7 Septembrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Vila situata în zona centrala – Piata Victoriei

Imobilul a fost construit pe un teren de 86 mp, beneficiaza de o suprafata totala de 143 mp impartita pe un regim de inaltime S + P + E si este compus din 7 camere, 3 bai, 2 holuri si boxa la subsol.

Vila dispune de o compartimentare practica a incaperilor, precum si de toate utilitatile necesare – inclusiv centrala termica proprie – si este conectat la majoritatea zonelor importante ale orasului atat prin intermediul liniilor de autobuze 182, 205, 282 cât si celor de tramvaie 1, 20, 24, 42, 45, 46 ori troleibuze 65, 79, 86, 97 ale caror statii se gasesc in proximitate.

De asemenea statia de metrou Piata Victoriei care se afla la 6 min de mers pe jos permite accesarea directa a magistralelor de metrou M1 si M2.

Acest imobil nu face rabat de la atmosfera, avantajele si confortul pe care ti le ofera amplasarea in zona centrala a Bucurestiului si beneficiaza de toate facilitatile unui astfel de areal, fiind situat in imediata apropiere a magazinelor, clinicilor, centrelor educationale ori spatiilor de recreere.


Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 7
Suprafață utilă 137 m² (6 EUR / m²)
Suprafață construită 143 m² (6 EUR / m²)
Nr. băi 3
Nr. toalete 2
Tipul clădirii Vila
An construcție 1945
Dispunere P+1
Total teren 86 m²
Amprenta la sol 86 m²
Nr. depozite 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Inchiriat Piata Victoriei - 7 Camere - ID:34663 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne