De vanzare casa 7 camere Baneasa Aerogarii, Bucuresti

ID: 95418
4 Noiembrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Casa de Vanzare Herastrau | Nordului - 7 Camere - ID:95418 | Bliss Imobiliare / No photos - BLISS Imobiliare
Descriere

Vila superba, construita in 2007, refacuta total in 2012 si renovata exterior/interior de curand. Vila face parte dintr-un ansamblu de vile exclusivist inconjurat de multa verdeata, liniste, cu gradini frumoase si vile noi, elegante si comunitate exceptionala, cu drum de acces securizat cu paza, tot ce este nevoie pentru asigurarea linistii si a confortului.

Vila cu suprafata de 362.23 mp a fost construita pe o amprenta la sol de 110 mp, inconjurata de gradina de 900 mp, amenajata cu gazon, flori, arbusti, copaci, prevazuta cu sistem automatizat de irigare, si un foisor pentru relaxare alaturi de prieteni.

Casa este structurata pe mai multe nivele: demisol, parter, etaj si mansarda:

• Demisolul este amenajat si dotat cu un wine cellar Eurocave construit pe comanda, o camera tehnica si o camera de depozitare.

• Accesul principal la parter se face printr-un hol larg, din care se face legatura in zona de zi, impartita in living si dinning. Tot din hol se face trecerea in bucataria inchisa, care este complet mobilata si utilata, la standarde ridicate de calitate (Rovere), precum si in garajul interior.

• Din hol, pe scara interioara eleganta, ale carei trepte sunt acoperite cu marmura, cu balustrada din fier forjat si vitralii, ajungem la etaj, unde intram in dormitorul principal cu baie matrimoniala si balcon si alte alte doua dormitoare secundare, cu baie cu walk in shower si cada.

• Scara continua spre mansarda inalta, unde dintr-un spatiu deschis si generos folosit ca si camera pentru lectura si relaxare, gasim un nou dormitor cu baie matrimoniala dubla, cu walk-in shower si cada, plus alte doua incaperi: un dressing inchis si un birou.

Toate spatiile sunt largi si foarte luminoase; interiorul este amenajat cu finisaje de lux si multa atentie la detalii.

Usi din lemn masiv, geamuri termopan din lemn masiv, parchet din trandafir brazilian, mobilier starck in bai, baterii Starck X, aparate de aer conditionat in toate camerele, rulouri actionate electric la ferestre, sunt doar cateva din particularitatile vilei.

Ca si utilitati, exista racord la reteaua de apa si canalizare, la gaze si curent si suplimentar exista fosa septica si put ce deserveste integral atat casa cat si gradina. Vila este dotata cu alarma.

In vecinatate se afla Scoala Franceza, centrele comerciale mall Baneasa, Aeroportul Otopeni.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 7
Suprafață construită 362,2 m² (1.656 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Casa
An construcție 2007
Clădire renovată 2012
Dispunere DS+HP+1+M
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 900 m²
Total teren 1.110 m²
Amprenta la sol 110 m²
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa de Vanzare Herastrau | Nordului - 7 Camere - ID:95418 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne