De vanzare Casă 7 camere, Calea Calarasilor Calarasi, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 100990
31 Octombrie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Teren 632 mp + casa| Frunzei Agricultori

Va oferim spre vanzare un imobil situat in zona strazilor Frunzei-Agricultori, la o distanta de 3-5' de mers cu masina sau 10' de mers pe jos, de strazile Calea Calarasilor, Matei Voievod si statiile de Metrou Piata Muncii – Iancului.

Imobilul este compus din teren cu suprafata de 632 mp conform acte (si 650 din masuratori), are un front stradal de 13.42 m la strada principala, respectiv 14.47 m, pe spate si o casa ce include din 2 corpuri cu acces independent, dispuse la nivelul solului (parter) cu suprafata de 76.71 si 67.32 mp (la care se aduga o pivinita cu suprafata de 11.97 mp) si 4 anexe cu suprafata de 48.20 mp (plus o pivnita cu suprafata de 16.22 mp).


Casa este o constructie in calcan (cu imobilul din dreapta), este locuibila, dar necesita lucrari de renovare si eventual de extindere, in baza unei autorizatii de extindere, pentru acei cumparatori care doresc pastrarea acesteia pentru o locuinta unifamiliala. Este conectata la toate utilitatiile (gaz, apa, canal, curent electric).

Actuala amprenta la sol a casei si anexelor este de 192 mp, rezultand o curte libera de 440 mp din acte (respectiv 458 mp din masuratori).
Pentru cumparatorii interesati de o dezvolltare rezidentiala, casa si anexele pot fi demolate, oferind potential de extindere atat pe orizontala cat si pe verticala.
Conform Certificatului de urbanism de informare datat Octombrie 2021, regimul maxim de inaltime admis este P+2, POT maxim 45%, CUT maxim 1.3

Imobilul nu se afla amplasat in zonele construite protejate, nu este cuprins in Lista Monumentelor Istorice 2015, nu este grevat de sarcini si dispune de acte complete d.p.d.v juridic!

Atractivitatea unei dezvoltari de tip rezidential este sustinuta si de amplasamentul imobilului, ce asigura un acces rapid spre toate cartierele Capitalei, prin reteaua de mijloace de transport prezente in zona: metrou, autobuz, tramvai.

Pentru detalii suplimentare si/sau organizarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 7
Suprafață utilă 192,4 m² (2.079 EUR / m²)
Suprafață construită 220,6 m² (1.813 EUR / m²)
Nr. dormitoare 6
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Nr. toalete 3
Tipul clădirii Casa
An construcție 1910
Dispunere P+1
Gradină Privată 440 m²
Total teren 632 m²
Amprenta la sol 192 m²
Parcare afară 6
Facilități
Nemobilat
general.heating_types_4

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa 7 Camere, Calea Calarasilor de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne