De vanzare casa 7 camere Nicolae Grigorescu, Bucuresti

ID: 84517
18 Martie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Casă cu teren propriu 7 camere - Curte proprie - Excelent pentru firma

Imobilul este pretabil atat pentru locuinta cat si pentru firma, are o suprafața totala de 1350 mp, o curte proprie de 700 mp si dispune de toate utilitatile necesare, precum si de o pozitionare deosebita pe o strada foarte linistita.

Casa beneficiaza de o suprafată de 1000 mp ( ce include si spatiul destinat spalatoriei auto amenajata in incinta imobilului), fiind compusa din 7 camere spatioase, 2 bai si o bucatarie.

Statia de metrou Nicolae Grigorescu aflata in apropiere,  asigura legaturi rapide spre toate sectoarele orasului datorita celor doua magistrale de metrou accesate direct, iar liniile de autobuze (101, 102) si cele de tramvaie (19, 27, 40) ale caror statii se gasesc in proximitate permit conectarea cu usurinta la celelalte cartiere ale orasului.

Acest imobil nu face rabat de la atmosfera, avantajele si confortul pe care ti le ofera amplasarea intr-o asemenea zona si beneficiaza de toate facilitatile unui astfel de areal , fiind situat in imediata apropiere a magazinelor, pietelor agroalimentare (p-ta Titan este amplasata la 5min, iar p-ta 1 Decembrie 1918 la 6 min), clinicilor (policlinica Titan se gaseste la 10 min ), restaurantelor, scolilor si liceelor.


Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 7
Suprafață utilă 643 m² (834 EUR / m²)
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Casa
An construcție 1991
Dispunere
Total teren 1.343 m²
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Potrivit pentru birou

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa de Vanzare Nicolae Grigorescu - 7 Camere - ID:84517 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne