De inchiriat vila 6 camere nemobilata potrivita pentru birouri Dorobanti Capitale, Bucuresti


ID: 85468
29 Martie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Vila interbelica in zona exclusivista cu facilitati premium

BLISS Imobiliare va prezinta o vila deosebita, construita in perioada interbelica, situata pe Strada Belgrad in zona Dorobati Capitale.

Aceasta se afla la doar 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Piata Victoriei.

Cu o suprafata utila de 250 mp, impartita in 6 camere, 3 bai si o bucatarie mobilata si utilata, vila ofera spatiu generos pentru a fi adaptata la diverse scopuri, cum ar fi locuinta, sediu de firma, birouri sau clinica etc.

Aceasta a fost consolidata si renovata in stil clasic, insa isi pastreaza inca farmecul istoric.

Avantajele pozitionarii in zona Dorobanti Capitale pot include accesul facil la facilitati si servicii, precum restaurante, cafenele, magazine, precum si proximitatea la zone de interes cultural si de divertisment. Dorobanti Capitale este cunoscuta pentru atmosfera sa eleganta si exclusivista, facand-o alegerea potrivita pentru cei care apreciaza stilul de viata urban sofisticat.

Exista scoli si gradinite prestigioase in apropiere, ceea ce face zona atractiva pentru familii. Zona emana o atmosfera de prestigiu si rafinament, fiind preferata de oameni de afaceri, diplomati si profesionisti din diverse domenii. 

In ceea ce priveste natura, Parcul Herastrau si Parcul Kiseleff se afla la cateva minute distanta, astfel ca veti avea mereu o oaza de liniste si verdeata la dispozitie, ideala pentru plimbari sau momente de relaxare in natura.

Aceasta zona este una dintre cele mai sigure din Bucuresti, datorita prezentei ambasadelor, care adauga un nivel suplimentar de securitate, dar si un aer international.

Este important de mentionat ca Dorobanti Capitale a fost subiectul unor proiecte de renovare si modernizare, ceea ce adauga valoare zonei in ansamblu. Aceasta ramane o alegere populara pentru cei care cauta o rezidenta de inalta calitate in Bucuresti.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 250 m² (16 EUR / m²)
Suprafață construită 275 m² (15 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 1980
Clădire renovată 2018
Dispunere P+2
Gradină Privată
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 6 Camere in Dorobanti Capitale de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne