Casa de inchiriat Baneasa

400 EUR / lună
închiriat
ID: 34922
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Ofertă nevalidată
Actualizat pe data de 20 Martie 2019
Descriere

 Garsoniera in zona Baneasa.

Aceasta garsoniera cocheta este perfecta pentru cei care isi doresc un loc intim, situat intr-o zona verde si linistita. Garsoniera are o suprafata utila de 40 mp si se situeaza la mansarda al unei cladiri cu un nivel, contruite in anul 2015. Garsoniera include o camera multifunctionala, o bucatarie inchisa, complet mobilata si utilata si un grup sanitar . Terasa garsonierei ofera o priveliste grozava, mai ales la apus.

Garsoniera este compartimentata eficient, include o zona de relaxare, spatii inteligente de depozitare si un pat dublu. Camera principala este luminoasa si intima, deschiderea spre exterior fiind permisa de geamurile generoase, care definesc terasa . Bucataria este complet utilata si mobilata, existand spatii de compartimentare suficiente si o zona de luat masa pentru trei persoane. Baia este finisata si ofera confort maxim.

Garsonierea este dotata cu centrala termica proprie. Garsoniera beneficiaza de garaj propriu subteran, oferind un loc de parcare.

Detalii proprietate
Nr. camere 1
Suprafață construită 40 m²
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Casa
An construcție 2000
Dispunere P
Stare Finalizat
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Încălzire centrală proprie

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!
Suntem o agentie de consultanta imobiliara profesionista, care lucreaza pentru tine si cu tine pentru a obtine cea mai buna tranzactie in favoarea ta! Nu conteaza daca esti proprietar sau esti un client in cautarea unei proprietati, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel incat lucrurile sa decurga perfect!
Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740
J09/11/09.01.2006

Casa de Inchiriat Baneasa - ID:34922 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta
Tudorache
Casa de Inchiriat Baneasa - ID:34922 | Bliss Imobiliare contact Isfahan Doekhie
Isfahan
Doekhie
Sună-ne