De vanzare vila 10 camere Kiseleff, Bucuresti

ID: 35621
21 Noiembrie 2018
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Casa situata in zona Kiseleff - Ion Mihalache. Imobilul este compus din 2 corpuri, fiecare cu parter si etaj.Prin renovare s-ar putea face 3 apartamente distincte.

Primul imobil este construit in anii 1930 dupa arhitectura interbelica, din caramida si cu acoperis de tigla. La parter, avem un spatiu care poate fi folosit cu scop rezidential sau poate fi inchiriat unor societati comerciale deoarece este complet izolat de restul casei. Astfel, acest spatiu va va aduce dumneavoastra un venit. Parterul este renovat, are usi si geamuri din PVC cu termopan, parchet si vopsea lavabila.

Intrarea pentru etaj se face separat, prin spatele casei. La etaj gasim trei camere, o baie si o mica veranda inchisa. Etajul necesita renovari serioase pentru a fi adus la zi cu restul casei.

Al doilea imobil este construit in anul 1994 si se afla in spatele primului fiind ferit de zgomotele strazii. La parter are un living generos, iar la etaj o baie si doua dormitoare. Parterul este gandit ca o zona de zi, unde puteti sa stati cu prietenii in sufrageria de 25 mp, iar etajul este pentru relaxare si somn.

In imprejurimi avem liniile de tramvai 24, 41, 42 si 45, precum si liniile de autobuz 205, 282 si 300. Statia de metrou Piata Victoriei se afla la 3 statii sau la 20 de minute de mers pe jos. De asemenea, la 10 minute de mers pe jos gasiti Parcul Kiseleff, iar in 15 minute ajungeti la parcul Herastrau.

    Detalii proprietate
    Stare Finalizat
    Nr. camere 10
    Suprafață utilă 200 m² (1.900 EUR / m²)
    Suprafață construită 250 m² (1.520 EUR / m²)
    Nr. dormitoare 8
    Nr. bucătării 2
    Nr. băi 4
    Tipul clădirii Vila
    An construcție 1990
    Dispunere 1S+P+1
    Nr. balcoane 1
    Gradină Privată 100 m²
    Total teren 300 m²
    Amprenta la sol 250 m²
    Parcare înăuntru 1
    Parcare afară 1
    Clasa de risc seismic Neclasificat
    Costul mediu al
    utilităților pe lună
    50.00 EUR
    Facilități
    Semi-mobilat
    Încălzire centrală proprie
    Potrivit pentru birou
    Aer condiționat

    REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

    BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

    BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

    Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

    Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

    BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

    Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

    Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
    Vila de Vanzare Dorobanti | Primaverii | Kiseleff | Aviatorilor - 10 Camere - ID:35621 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
    Violetta Tudorache
    Sună-ne