De inchiriat Casa cu 2 camere, mobilata si utilata in Pipera Pipera, Bucuresti / Ilfov


ID: 56203
14 Iunie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Casa cu gradina proprie si loc de parcare

Casa individuala, situata in zona Pipera, in proximitatea Bulevardului Pipera, unde se regasesc nenumarate institutii educationale, clinici medicale private si spatii comerciale.

Casa situata in zona Pipera, in proximitatea Bulevardului Pipera

Avand un regim de inaltime P+1E, casa beneficiaza de o suprafata utila de 80 mp, dar si o curte ingrijita si ideala pentru relaxare de 40 mp.

Compartimentarea casei este realizata astfel: la parter se afla un living de 20 mp cu bucatarie deschisa, utilata complet, si o toaleta de serviciu ideala pentru oaspeti.

La etaj se situeaza un dormitor care beneficiaza de balcon si o baie cu cabina de dus, spatiul fiind intim si avand vedere catre zona linistita.

Casa este complet mobilata si utilata, dispunand si de un loc de parcare exterior si facilitati precum centrala termica proprie si aer conditionat.

Cartierul Pipera este situat in partea de Nord-Est a municipiului Bucuresti. Acesta este marginit la Nord de Soseaua de Centura si comuna Tunari, la Est de orasul Voluntari, la Vest de cartierele Baneasa si Aviatiei, la Sud de Lacul Tei.

Cartierul Pipera permite accesul rapid catre aeroporturile Baneasa si Otopeni, catre noua autostrada Bucuresti-Ploiesti, dar si catre zona comerciala Baneasa si platforma industriala Pipera, unde de curand si-au facut aparitia numeroase cladiri de birouri.

In ceea ce priveste transportul public, statia de metrou Pipera face legatura rapid cu centrul Bucurestiului, in apropierea locuintei regasindu-se si linia de STB 135. 



Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 80 m² (8 EUR / m²)
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Casa
An construcție 2000
Dispunere P+1
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 40 m²
Total teren 90 m²
Amprenta la sol 45 m²
Parcare afară 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa cu 2 Camere, Mobilata si Utilata in Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne