De vanzare vila 5 camere cu gradina privata si piscina comuna SunFlower | Floarea Soarelui, Iancu Nicolae Jolie Ville , Bucuresti / Ilfov

410.000 EUR
ID: 119428
11 Martie 2024
Descriere

Vila aflata la 2 minute de Cambridge School of Bucharest

BLISS Imobiliare va prezinta o vila spatioasa de 5 camere, cu o configuratie de P+1+M, situata in zona Iancu Nicolae la cateva minute de mers pe jos de complexul comercial Jolie Ville.

Vila se afla intr-un complex cu paza permanenta si acces controlat.

Vila are o suprafata utila de 143 mp, inteligent compartimentata, si este construita pe un teren de 196 mp. La parter regasim living-ul cu zona de dining si acces direct catre gradina, bucataria deschisa mobilata si echipata (inclusiv masina de spalat vase), toaleta de serviciu si un spatiu de depozitare. Alte utilitati ale acestei vile moderne sunt centrala proprie, aer conditionat si semineul din living.

La primul etaj regasim 3 dormitoare si 2 bai, dintre care dormitorul matrimonial are baia sa proprie. Mansarda vilei este reprezentata de un spatiu deschis ce poate fi amenajat dupa bunul plac ca dormitor pentru oaspeti, spatiu de lucru sau spatiu de joaca.

Gradina privata de 100 mp este un adevarat refugiu, perfect pentru momente de relaxare in aer liber si intimitatea, intr-o atmosfera plina de liniste si frumusete.

Vila face parte dintr-un complex cu facilitati ideale pentru o familie cu copii: spatii verzi, loc de joaca pentru copii si o piscina comuna in care va puteti racori in zilele toride de vara si puteti petrece momente de neuitat alaturi de familie si prieteni.

De asemenea, beneficiaza si de 2 locuri de parcare exterioare.

Aceasta este localizata la o distanta considerabila de bulevardul principal, astfel ca veti fi feriti de zgomot, aglomeratie, si va puteti bucura de intimitate si liniste in fiecare zi.

In acelasi timp, vila se afla intr-o zona foarte cautata, datorita accesului rapid la facilitati si servicii de calitate superioara. Incepand de la afaceri locale (ex: magazine, bacanii, cafenele, restaurante, sali de sport, saloane de infrumusetare, clinici, spalatorii si service-uri auto etc) pana la centre mari comerciale, zona Pipera ofera tot ce aveti nevoie pentru un stil de viata modern si confortabil.

Centrul Comercial Jollie Ville se afla la doar cateva minute de mers pe jos, iar Baneasa Shopping City, cu cele mai exclusiviste magazine și restaurante fine, se gaseste la doar 9 minute distanta cu masina, oferind astfel o gama variata de magazine, divertisment si restaurante pentru toata familia.

De asemenea, un mare avantaj al zonei este numarul impresionant de scoli internationale de elita si gradinite de top, cum ar fi Mark Twain International School, care se afla la 2 minute cu masina sau 14 de mers pe jos.

Lista scolilor internationale continua cu British School, Cambridge School, Olga Gudynn International School, AISB - Scoala Americana, etc, toate fiind la o distanta de maxim 15 minute de mers cu masina.

Asadar, aceasta vila este ideala pentru o familie ce-si doreste un stil de viata confortabil si linistit, intr-o zona exclusivista, conectati la tot ce conteaza pentru crestere si dezvoltare.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 143 m² (2.867 EUR / m²)
Suprafață construită 189 m² (2.169 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Casa
An construcție 2005
Clădire renovată 2015
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 3
Gradină Privată 100 m²
Total teren 196 m²
Amprenta la sol 70 m²
Parcare afară 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Costul mediu al
utilităților pe lună
180.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 5 Camere in Zona Iancu Nicolae de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare