De vanzare casa 5 camere Kiseleff, Bucuresti

ID: 59258
21 Noiembrie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Intr-o zona centrala, in apropierea Parcului Kiseleff, a Arcului de Triumf si a Pietii 1 Mai, pe o strada ce abunda in ofertele restaurantelor cu specific international dar si in imediata apropiere a scolii Pia Bratianu si a Colegiului National Tudor Vianu, puteti dispune de intimitatea unui duplex intr-o vila P+1+M.

Este compus din:

  • apartament 3 camere cu hol, chicineta, si baie cu dus, cu balcoanele orientate spre curtea imobilului inspre apus si miazanoapte,
  • un apartament de compartimentare si structura similare, la parter, care contine si o camera de 6 mp la mansarda cu o suprafata utila de 43 mp obtinuta prin anenajarea podului si dotata cu chicineta si baie cu cada.

Apartamentul de la parter are intrare separata iar accesul spre apartamentul de la etaj si camera de la mansarda sunt asigurate prin casa scarii dotata cu un mic grup sanitar de serviciu la parter.

Curtea interioara dispune de foisor.

Prin amplasament si dispunere, proprietatea poate avea atat destinatie de locuinta, cat si de spatiu comercial/birou /cabinet/… sau destinatie mixta.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 110 m² (2.573 EUR / m²)
Suprafață construită 150 m² (1.887 EUR / m²)
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Casa
An construcție 1953
Dispunere P+1+M
Gradină La comun
Total teren 342 m²
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa de Vanzare Dorobanti | Primaverii | Kiseleff | Aviatorilor - 5 Camere - ID:59258 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne