De vanzare casa 6 camere Popasului | Padurea Cretuleasca | Matei Millo, Bucuresti / Ilfov

ID: 35149
17 Decembrie 2018
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Vila premium cu 5 dormitoare in zona Voluntari-Pipera.

  • Spatioasa, impecabil finisata si intima, aceasta vila deosebita din nordul capitalei va poate oferi exact caminul primitor pe care vi-l doriti.
  • Vila de 180 mp utili (amprenta de 132 m, teren de 525 mp) a fost construita in anul 2007 si este alcatuita din parter, mansarda si pod care reunesc 5 camere deservite de 3 grupuri sanitare.
  • Vila beneficiaza de canalizare, aer conditionat, centrala termica, statie de filtrare si dedurizare, ferestre de tip termopan, posibilitatea de a amenaja un garaj acoperit la parter in locul uneia dintre camere, parchet din lemn masiv, acces la internet prin fibra optica si cablu tv, alarma. Proprietatea mai dispune si de un pod la care accesul se face prin scara rabatabila. Podul este neamenajat, dar se poate compartimenta usor in open space sau 2 camere.
  • Zona in continua dezvoltare, cunoscuta pentru locuintele exclusiviste si facilitatile excelente: 15 minute de Piata Obor (via Colentina) (8Km) si 20 de minute de Piata Victoriei (10km) (via Pipera). Acces imediat la autostrada A3 (5 minute). Statie de transport in comun la 200 de metri de casa. Magazin de cartier la 3 minute de mers pe jos.(300 de metri). Supermarket, farmacie, banci, piata, in vecinatate.

 

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 180 m² (999 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Casa
An construcție 2007
Dispunere P+1+M+Pod
Total teren 525 m²
Amprenta la sol 132 m²
Parcare înăuntru 4
Parcare afară 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Costul mediu al
utilităților pe lună
150.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa de Vanzare Iancu Nicolae | Pipera - 6 Camere - ID:35149 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne