De inchiriat vila spatioasa cu 7 camere, garaj si gradina privata Baneasa Residential Park (Butterfly), Iancu Nicolae British School Bucharest, Bucuresti / Ilfov

850.000 EUR

ID: 57207
9 Februarie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Vila aflata in apropierea scolilor de top din zona de Nord

Vila deosebita cu 6 dormitoare situată într-un intr-unul dintre cele mai populare complexe rezidentiale din Baneasa Pipera, Baneasa Residential Park.

Vila are un design elegant si este realizata cu materiale de inalta calitate.

Aceasta are o suprafață utilă de 325 mp si este compartimentata inteligent, astfel ca intregul spatiu este eficientizat pentru a indeplini nevoile tuturor membrilor familiei.

Parter este format dintr-un living generos de 53 mp, ce include si zona de dining, o bucătărie utilata cu aparate electrocasnice de inalta calitate, baie, o camera ce poate fi folosita ca dormitor sau camera de studiu, o cameră tehnică/spalatorie si terasa de 19 mp. De asemenea, la perter mai gasim si o camera de depozitare si garajul ce ofera un loc de parcare.

La etaj se afla 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie, iar dormitorul matrimonial se bucura si de un dressing generos de 18 mp. 

Mansarda este formata din 2 dormitoare, un open space de 30 mp, cu deschidere catre terasa de 17 mp si o baie. 

Vila este mobilata intr-un stil elegant, dar modern, fiecare piesa de mobilier fiind scoasa ca dintr-o poveste. 

Baneasa Residential Park din Pipera este uncomplex rezidential premium, care ofera un spatiu aerisit, cu strazi largi si generoase. Complexul rezidential are la baza conceptul de “Gated Community”, cu facilitati precum supraveghere video 24/7 si paza, locuri de joaca, spatii verzi, terenuri de sport, locuri de parcare pentru vizitatori si servicii administrative pentru intreaga comunitate. Exista doua cai de acces, una din Str. Iancu Nicolae si una din Bld. Pipera, ambele puncte fiind monitorizate 24/24, cu paza umană.

Locaţia in sine este un upgrade al stilului de viaţa, a unui acces foarte rapid spre cele mai importante puncte de interes in viaţa cotidiană - centre comerciale, clădiri de birouri, spitale şi clinici private, aeroport, transport public, scoli şi grădiniţe private, săli de sport, cluburi de recreere, golf, patinoar, echitaţie şi alte centre culturale şi instituţii publice.

Această proprietate este potrivită pentru o familie cu copii care merg fie la Scoala Americana, fie la British School, deoarece ambele se afla la cateva minute distanta de mers pe jos de complex. Alte scoli de renume aflate in zona sunt Cambridge School of Bucharest, Mark Twain International School sau Olga Gudynn International School, care se afla la doar cateva minute de mers cu masina. De asemenea, zona ofera si o varietate de gradinite perfecte pentru dezvolatarea armonioasa a celor mici. 

Pozitonarea de exceptie a vilei ofera acces rapid la o varietate de facilitati si servicii de calitate superioara. De exemplu, la doar 4 minute de mers cu masina, veti gasi centrul comercial Jollie Ville. Baneasa Shopping City, cu cele mai exclusiviste magazine și restaurante fine, se gaseste la doar 11 minute distanta, iar Promenada Mall la 16 minute, oferind astfel o gama variata de magazine, divertisment si restaurante.

Complexul este situat aproape  si de Padurea Baneasa, la 200 m de mers pe jos, astfel ca este resedinta perfecta pentru cei ce-si doresc sa fie si sa isi petreaca mai mult din timpul liber in natura.

In imediata vecinatate a complexului se gaseste Clubul World Class Atlantis, acesta fiind un mare beneficiu pentru iubitorii sportului si a unui stil de viata activ si sanatos.

Asadar, acesta vila este ideala pentru o familie ce-si doreste un stil de viata confortabil si linistit, intr-o zona exclusivista, conectati la tot ce conteaza pentru o crestere si o dezvoltare armonioasa.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 7
Suprafață utilă 325 m² (11 EUR / m²)
Suprafață construită 414 m² (9 EUR / m²)
Nr. dormitoare 6
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2014
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 2
Gradină Privată 140 m²
Total teren 325 m²
Amprenta la sol 146 m²
Parcare afară 2
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 7 Camere in Zona Baneasa Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare

Oferte Similare


de inchiriat vila 8 camere #31602 - BLISS Imobiliare ID: 31602 - 19 Aprilie 2024
de inchiriat vila 7 camere #90830 - BLISS Imobiliare ID: 90830 - 19 Aprilie 2024
de inchiriat vila 7 camere #45443 - BLISS Imobiliare ID: 45443 - 19 Aprilie 2024

De inchiriat vila 7 camere
Complex Traian, Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov

3.600 EUR / lună
  • Vila
  • P+1+M
  • 7 Camere
  • 546 m²
  • Construit 2006