De vanzare vila 8 camere Lacul Tei, Bucuresti

ID: 55619
21 Ianuarie 2019
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Vila de Vanzare Lacul Tei - 8 Camere - ID:55619 | Bliss Imobiliare / No photos - BLISS Imobiliare
Descriere

Situata in cartierul Lacul Tei, contruita in perioada 2013-2015, aceasta este amplasata intr-o zona rezidentiala foarte linistita, cu multa verdeata, in imediata apropiere a Parcul Tei, desfasurata pe trei nivele, respectiv P+1E+ M.

Situata intr-o zona exceptionala din sectorul 2 al capitalei (priveliste catre Parcul Tei si Lacul Tei), pe o straduta linistita, se afla la doar 2 minute de Bulevardul Lacul Tei, la 5 minute de mers pe jos de Baza Sportiva Student Parc si la 7 minute de mers pe jos de Baza Sportiva Pescariu si Bulevardul Barbu Vacarescu.

Structura este din beton si constructia din caramida Brickston, rezistenta la seism. Imobilul are 5 camere, 4 bai, 2 dresinguri, 3 livinguri (unul pentru fiecare nivel).

La parter se afla livingul principal cu zona de dinning, un dressing, o bucatarie, un dormitor/birou, camera tehnica, o baie finisata din travertin si o terasa mare spre gradina din spate.

La etajul 1, se afla un living, un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie si alte doua dormitoare deservite de o baie cu cada. 

La mansarda se afla un living enorm, un dormitor, un dressing si o baie. Mansarda dispune de o terasa generoasa. Scara interioara are trepte din lemn masiv, Glafurile la ferestre lemn masiv.

Finisajele si materialele folosite sunt de cea mai buna calitate.

Vila se preda la cheie. Optional, poate fi preluata cu mobila integrala din lemn masiv si cu corpurile de iluminat.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 8
Suprafață construită 119 m² (6.723 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Tipul clădirii Vila
An construcție 2015
Dispunere P+1+M
Total teren 280 m²
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Lacul Tei - 8 Camere - ID:55619 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne