Mohammad Murad livrează, în 2019, primele 600 de apartamente din Onix Park

22 Noiembrie 2018 • Imobiliare

Mohammad Murad livrează, în 2019, primele 600 de apartamente din Onix Park

Mohammad Murad livrează, în 2019, primele 600 de apartamente din Onix Park

Primele 600 de apartamente din Onix Park North Area Residence, cel mai mare ansamblu rezidențial aflat în construcție în zonă Aviației – Șoseaua Pipera, vor fi livrate în 2019, în urmă unei investiții de 32 de milioane de euro, atât în construcția de locuințe cât și de facilități.

Construcția primei faze a Onix Park a demarat în urmă cu cinci luni, până în prezent fiind vândute aproximativ 150 de locuințe. Cele 600 de locuințe sunt grupate în două imobile cu un regim de înălțime redus, P+4 etaje, și un imobil cu un regim de înălțime S+P+11 etaje, care vor fi finalizate în lunile iunie și noiembrie 2019. 

În total, Onix Park North Area Residence va include aproximativ 2.000 de locuințe, acesta urmând să fie cel mai mare ansamblu rezidențial din zonă Aviației – Șoseaua Pipera. 

„Chiar dacă în zonă au fost anunțate numeroase proiecte, ofertă de locuințe aflate în dezvoltare este una redusă raportat la zecile de mii de persoane care lucrează în zonele Barbu Văcărescu – Pipera. Facilitățile proiectului și prețurile atractive sunt alți factori care au dus deja la contractarea a circa un sfert din locuințele din prima faza”, afirmă Maria Andrei, manager de vânzări al proiectului.

În acest moment mai sunt disponibile la vânzare apartamente cu două camere și două băi, cu trei camere și penthouse-uri, având suprafețe care pleacă de la 70 de metri pătrați construiți și prețuri care pornesc de la 64.600 de euro + 5% TVA. 

Onix Park este amplasat în zonă de nord a Bucureștiului, în apropierea proiectelor de birouri dezvoltate în zonele Barbu Văcărescu – Floreasca – Pipera. 

Onix Park North Area Residence este dezvoltat de către Onix Residence, companie controlată de Mohammad Murad, dezvoltator care a finalizat peste 1.000 de apartamente în proiecte precum Onix Residence, amplasat în zona Orhideea din București, și Onix Blue Mamaia Nord, amplasat pe litoral.

Sursa