De inchiriat Garsonieră premium in complex rezidential zona Lujerului Exigent Plaza Residence I, Plaza Romania, Bucuresti


ID: 88606
6 Septembrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Garsoniera mobilata si utilata cu finisaje de calitate

Garsoniera premium localizata in complexul rezidential Plaza Residence, finalizat in anul 2019, la cativa pasi de Plaza Mall si cateva minute de mers pe jos pana la Metrou Lujerului.

Localizata langa Plaza Mall si la cativa pasi de Metrou Lujerului

Garsoniera este foarte luminoasa, amplasata la etajul 10, si asigura toate cele necesare unui trai confortabil si modern, fiind locul careia ii poti spune ,,acasa''.

Garsoniera este mobilata si utilata complet, are finisaje de calitate, iar bucataria este dotata cu masina de spalat vase, vesela si tacamuri. Dispune si de aer conditionat.

Beneficiaza de acces facil catre mijloacele de transport in comun: distanta de numai 2 minute de mers fata de statia de tramvai, 10 minute de mers fata de statiile de metrou Lujerului sau Politehnica.

In imediata vecinatate se afla multe spatii comerciale, precum Plaza Mall, AFI Palace, Cora Lujerului, dar si institutii educationale: Universitatea Politehnica, scoli si gradinite.

Vecinatati: Piata Moghioros, Liceul Tudor Vladimirescu, Colegiu National Grigore Moisil, Parcul Moghioros, sali de fitness, restaurante, spatii de joaca pentru copii, strand, Parcul Politehnica.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 1
Tipul apartamentului Garsoniera
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2019
Dispunere P+11
Etaj 10
Lift Da
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Garsoniera Premium in Complex Rezidential Zona Lujerului de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne