De vanzare Garsonieră luminoasa si eleganta, terasa de 35,50 mp


În colaborare cu o altă agenție

ID: 91778
26 Mai 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Garsoniera cu terasa, Militari, sector 6

Zona: Militari - Drumul Osiei 70B, sector 6

Complex amplasat langa Militari Shopping Center

Disponibilitate - etaj 5

Numar camere: 1

Compartimentare: semidecomandat

Suprafata utila: 38,80 mp

Suprafata utila totala: 74,30 mp

Suprafata terase/balcoane: 35,50 mp

An constructie: finalizare (la cheie) mai 2021

Facilitati:

  • amplasament in zona comerciala si de birouri;
  • ideal rezidenta;
  • potential investitional maxim;
  • mijloace de transport in comun (via Universitate);
  • metrou Preciziei si Pacii;
  • vecinatati: Militari Shopping, West Gate, Metro Militari, Brico Depot. In curand, un nou hypermarket Kaufland va fi ridicat chiar langa noi, asa cum se poate vedea in planul prezentat chiar de reprezentantii sai.

Un model unic de garsoniera este cea de la etajul 5 al blocului, cu expunere sud-vest. Unicitatea ei este data atat de suprafata utila generoasa (38,80 mp) insa, piesa de rezistenta a acestei proprietati fiind terasa absolut senzationala de 35,50 mp cu iesire atat din camera generoasa cat si din bucataria ce se poate mobila practic, astfel incat sa ramana si spatiu disponibil pentru zona de dinning.

Beneficiind de un hol intim de acces, de o camera generoasa de cca 22 mp, baie cu acces din camera si o bucatarie mare, de 12 mp, garsoniera dispune de terasa unica in bloc ce poate fi amenajata ca zona de relaxare, mai ales pentru sezonul cald, in functie de imaginatia noului proprietar. Si nici nu i-ar trebui prea multa deoarece spatiul ii indica modul de amenajare mai ales ca, punem la dispozitie si o sugestie relevanta in acest sens.

Celelalte variante de garsoniere/studiouri disponibile si amplasate incepand de la etajul 5 sunt la fel de generoase, dispunand de o suprafata utila de cca 46 mp si terasa de aproape 18 mp.

Luminoasa si eleganta in viziunea unui arhitect priceput care a gandit inclusiv amenajarile ce pot fi luate in considerare dupa receptia blocului, garsoniera reprezinta inclusiv o oportunitate si o investitie ideala ce iti poate asigura un randament anual al investitiei de cca 7%, detalii pe care le putem dezbate la momentul vizionarii.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 1
Suprafață utilă 38,8 m² (1.608 EUR / m²)
Suprafață construită 74,3 m² (840 EUR / m²)
Tipul apartamentului Garsoniera
Compartimentare Semi-decomandate
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2020
Dispunere P+7
Etaj 5
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare afară 1
De la dezvoltator Nu
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Garsoniera de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne