De inchiriat spațiu de birouri Urban Spaces Sfintii Voievozi, Grivitei Sud, Bucuresti



În colaborare cu o altă agenție

ID: 103296
23 Aprilie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Nu doar un spatiu comercial de inchiriat ci locul ideal in care sa iți deschizi următorul tău concept store sau showroom in zona Ultracentrala a Bucurestiului, intr-un proiect asa cum nu exista altul semnat de ADNBA.

Nu doar un spațiu comercial de inchiriat ci acel spațiu care vine in completarea businessului tău. Daca ceea ce prezinți clienților tai are nevoie de un spațiu deosebit, care sa completeze imaginea produselor sau serviciilor, atunci ești in locul potrivit. Daca însă afacerea ta se bazează strict pe traficul stradal si pe vânzările făcute din clienții care iți intra din strada, fara a te cunoaste, acest loc chiar nu este potrivit pentru tine, indiferent de cat de mult iți place.

Urban Spaces Sfinții Voievozi nu va fi doar proiect rezidențial ci va fi un “landmark” in zona ultracentrala a Bucureștiului. Mă îndoiesc ca alt dezvoltator va reuși sa vina cu un alt proiect la același nivel din punct de vedere arhitectural, in următorii 3-5 ani, in zona ultracentrala a Bucureștiului. E pur si simplu o opera de arta, pentru iubitorii de arhitectura si design.

Partea din dreapta a blocului, așa cum ne uitam din strada, este dedicat acestui spațiu. Suprafețe 98,12 mp utili, respectiv 112 construiți, din estimările dezvoltatorului. 3 laturi deschise, 10 m către strada, 8 m către lateralul din dreapta si 11 către intrare, cu spatii vitrate mari astfel incat produsele tale sa fie cat mai vizibile.

Intr-un astfel de spatiu ar fi pacat sa nu ai o amenajare de exceptie. Lasă creativitatea designerului de interior sa își facă de cap. Se poate juca cu forma dreptunghiulara a satiului, cu spatiile vitrate generoase si cu cei 4 m înălțime. Un spațiu sau un statement? Tine doar de tine.

Proiectul Urban Spaces este amplasat Ultracentral, intre Calea Victoriei si Buzesti, la numai 10 min de Piata Romana de Piata Victoriei, de mers pe jos. 

Cand zic amenajari ma refer mai degraba la mobilarea spatiului ca altfel na … el vine complet finisat, terrazzo pe jos, incalzire in pardoseala, pereti semifinisati. Tavenele am ales sa le lasam din beton aparent sau, asa cum le place clientilor nostri sa glumeasca, „am ramas fara bani de rigips”.

Detalii proprietate
Stare Gri
Nr. camere 1
Suprafață utilă 100 m² (30 EUR / m²)
Suprafață construită 112 m² (27 EUR / m²)
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2022
Dispunere 1S+P+4
Lift Da
Parcare înăuntru 2
De la dezvoltator Nu
Facilități
Nemobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
spațiu de birouri de Inchiriat KM 0 | Ultracentral - ID:103296 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne