De inchiriat spațiu de birouri Stefan Cel Mare, Bucuresti


ID: 90651
17 Ianuarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Spatiu situat la parter in imobil de birouri S+P+5E amplasat in zona centrala a capitalei, foarte aproape de Soseaua Stefan cel Mare, la cateva sute de metri de Politia Capitalei, Stadionul Dinamo si Spitalul Colentina.

Cladirea este situata pe Strada Tunari, avand pozitie de colt la intersectia cu alte doua strazi, ceea ce ii confera o vizibilitate foarte buna, la distanta mica de obiective majore ale zonei centrale: Bulevardul Barbu Vacarescu (200 metri), Calea Dorobantilor (800 metri distanta) si Piata Romana (900 metri).

Suprafata totala a imobilului este de cca 1391 mp, astfel:

  • subsol 200 mp (spatii tehnice, garaj si spatii de depozitare)
  • parter 185 mp (spatiu comercial cu intrari direct din strada)
  • etaj 1-3 230 mp (birouri, chicineta, grupuri sanitare, balcoane)
  • etaj 4 206 mp (birouri, chicineta, grupuri sanitare, balcon)
  • etaj 5 120 mp (birouri, chicineta, grupuri sanitare, terase)

Zona este circulata si usor accesibila, atat cu mijloacele de transport in comun (metrou statia Stefan cel Mare, autobuze, tramvaie), cat si cu masina.

Zona este rezidential-administrativa si in apropiere se gasesc magazine, restaurante, clinici medicale si spital, gradinite.

Spatiul este ideal pentru desfasurarea activitatilor de birouri, cu profil financial-bancar, consultanta, sedii administrative, clinica medicala si altele similare.

Parterul este foarte potrivit pentru spatiu comercial, avand intrari direct din strada. Etajele 1-4 sunt compartimentate ca birouri open space, iar etajul 5 beneficiaza de o terasa de 76 mp.

Imobilul se poate inchiria integral sau partial.

Pentru închiriere separata parter sau etaje, chiria este negociabila in functie de etajul și suprafata inchiriata.

Administrarea imobilului se face de catre o societate specializata.

Imobilul are un aspect exterior foarte elegant, cu suprafete vitrate foarte mari si are o structura de cadre si grinzi de beton armat, fiind un imobil foarte solid. Planseele sunt din beton cu tavan fals casetat, pardoselile sunt acoperite cu gresie, mocheta si parchet laminat, peretii sunt finisati cu tencuieli gletuite si zugraveli lavabile. Grupurile sanitare sunt placate cu faianta si sunt dotate cu obiecte sanitare de calitate superioara.

Cladirea este dotata cu lift cu capacitatea de 4 persoane.

Tamplaria exterioara este din aluminiu cu sticla termopan. Tamplaria interioara este din lemn, dar sunt si usi interioare din aluminiu cu sticla termopan.

Incalzirea se face cu ajutorul unei centrale termice proprii, amplasate la subsol.

Sunt montate aparate de aer conditionat in toate incaperile.

Imobilul este dotat cu sistem de detectie si alarmare la incendiu, sistem de control acces si camere exterioare de supraveghere.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Suprafață utilă 150 m² (20 EUR / m²)
Suprafață construită 185 m² (16 EUR / m²)
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2007
Dispunere 1S+P+5
Lift Da
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
spațiu de birouri de Inchiriat Stefan Cel Mare - ID:90651 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne