De vanzare spațiu de birouri Buftea, Bucuresti / Ilfov


În colaborare cu o altă agenție

ID: 111154
25 Octombrie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Complexul industrial este localizat in Bufte , la cateva minute de Gara Buftea si circa 2 km de DN1 A , avand astfel acces facil catre Bucuresti si Targoviste.

Complexul este compus din urmatoarele :

  • Hale productie si depozitare in suprafata de 3116 mp in care in prezent se desfasoara activitati de prelucrare a lemnului si depozitarea produselor finite
  • Anexe tip depozit , camere tehnice , siloz , cabina portar in suprafata de 196 mp
  • Structura metalica in suprafata de 481 mp , care poate fi utilizata pentru constructia unei noi hale de productie/depozitare
  • Cladire administrativa P+1 , cu o suprafata de 226 mp , compusa din birouri si sala sedinta , vestiar, sala mese ,camera tehnica , grup sanitar si garaj

Terenul total pe care este situat complexul este intravilan industrial si are o suprafata generoasa de 12.871 mp , care permite extinderea halelor existente in prezent sau utilizarea spatiului liber pentru alte tipuri de activitati

Halele sunt construite pe structura beton , partial avand peretii din zidarie de caramida iar partial din panouri tip sandwich .

Pardoseala este din beton iar inaltime halelor si depozitelor variaza intre 5 si 6 m

Complexul beneficiaza de urmatoarele facilitatii :

Utilitati : apa, curent trifazic , gaze , canalizare

  • Putere instalata de 250 KW
  • Fosa septica
  • Transformator electric
  • Acces tir si acces auto
  • Incinta complexului este imprejmuita in totalitate cu gard de beton si dispune de poarta de acces automata.

Fabrica se poate vinde impreuna cu echipamentele si utilajele specifice activitatii desfasurate, din domeniul prelucrarii lemnului, pentru cei interesati va exista o negociere separata de vanzarea halelor si depozitelor .

Locatia avantajoasa, terenul generos si halele functionale plus utilitatile complete sunt punctele forte ale acestei proprietati care poate reprezenta o oportunitate interesanta de investitie pentru cei care doresc sa utilizeze structurile existente sau in cazul in care se doreste o extindere a capacitatii de productie si depozitare.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Suprafață utilă 3.952 m² (392 EUR / m²)
Suprafață construită 4.742 m² (327 EUR / m²)
Tipul clădirii Casa
Dispunere
Parcare afară 50
Facilități
Nemobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
spațiu de birouri de Vanzare Buftea - ID:111154 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne