Teren pentru investitie si dezvoltare imobiliare Banu Manta de vanzare

Banu Manta, Bucuresti

200.000 EUR
568 EUR / m²
ID: 900729
Actualizat pe data de 25 Martie 2021
Descriere

Teren excelent pentru proiect rezidential boutique

Terenul de 352 mp din zona Banu Manta, aflat in apropierea Primariei Sectorului 1, este central si liber de constructii.

Pozitionarea terenului este perfecta deoarece este ferit de zgomot

Terenul se afla intr-o zona dinamica, ce reprezinta un nod de legatura pentru restul zonelor de interes din capitala, la care are acces cu ajutorul diverselor mijloace de transport in comun.

Aceasta zona este potrivita pentru cei care au un stil de viata activ si sunt in cautare de a fi cat mai aproape de partile orasului in care isi desfasoara activitatile cotidiene.Utilizarile admise pentru teren sunt: rezidential, comercial si servicii si acopera multe sfere atractive.

Terenul are suprafata de 352 mp si deschiderea la strada de 15.3 m.

Acesta are coeficientii urbanistici CUT 1.3 si POT 45% si este ideal pentru construirea unui imobil cu regim de inaltime S+P+2E+Er, cu o suprafata supraterana desfasurata maxima de 457 mp.

Terenul dispune si de are autorizatie de construire valabila pentru imprejmuire.

Pozitionarea terenului este perfecta deoarece este ferit de zgomotul si agitatia zonei, avand, in acelasi timp, acces la toate beneficiile acesteia.

Se afla la doar cateva minute de mers pe jos pana la intersectia Bulevardului Banu Manta cu Soseaua Nicolae Titulescu, strabatuta de tramvaiul 1 ce face legatura dintre Sectorul 2 si Sectorul 6. 

Piata Victoriei este la aproximativ 15 minute de mers pe jos si cea mai apropiata statie de metrou (Basarab) este la doar 6 minute pe jos. .

Terenul reprezinta o oportunitate datorita beneficiilor de care dispune si accesibilitatii pe care o asigura.

Detalii teren
Tipul de teren Teren intravilan
Suprafața 352 m²
Coeficientul de utilizare 1,3 (437 EUR / m²)
Procent de ocupare 45% (158 m²)
Deschideri la stradă 15,3 m
Tipul de drum Asfaltat
Zona protejată Nu
Utilități
Electricitate
Apă
Gaze
Canalizare
Telecomunicații

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Isfahan Doekhie
Isfahan Doekhie