Teren 600 m² de vanzare

Centura Nord, Bucuresti

105.000 EUR
175 EUR / m²

În colaborare cu o altă agenție

ID: 902567
Actualizat pe data de 25 Septembrie 2021
Descriere
un gasit!Terenul pe care vi-l propun spre vanzare, se afla in zona Padurii Baneasa, sector 1, calea de acces din DN1 spre cartierul Greenfield.Este in suprafata de 600 mp, chiar la liziera padurii cu acces direct din Aleea Teisani.Indicii urbanistici sunt:- POT: 45%- CUT: 1.3(P+2)- Subzona: L1a.Dimensiuni parcela: 29.22 m X 20.55 M.Accesul pana la parcela de teren se face pe drum pietruit cu latime de 4 metri, din Aleea Teisani (punctul de pe harta este exact unde se afla locatia).Zona este dezvoltata din punct de vedere al constructiilor, existand vecini pe toate laturile.Acte: Cadastru, Intabulare, certificat urbanism, studiu geotehnic.Pentru detalii suplimentare si vizionare, va rog sa ma contactati!
Detalii teren
Tipul de teren Teren intravilan
Suprafața 600 m²
Coeficientul de utilizare 1,3 (135 EUR / m²)
Procent de ocupare 45% (270 m²)
Zona protejată Nu
Utilități
Electricitate
Gaze

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Isfahan Doekhie
Isfahan Doekhie

În colaborare cu o altă agenție