De vanzare vila 10 camere Sisesti, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 110191
23 Aprilie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Vila de Vanzare Baneasa | Sisesti | Jandarmerie | Straulesti | Sector 1 - 10 Camere - ID:110191 | Bliss Imobiliare / No photos - BLISS Imobiliare
Descriere

Oaza verde cu parfum provensal - Domeniu spectaculos Exclusivist cu piscina.

O oaza verde si linistita, cu parfum provensal: Vila spectaculoasa in Sisesti, cu piscina proprie

Maison a l`aire de Provence, acum in nordul Bucurestiului, in Sectorul 1!

Istoria acestei vile incepe cu dragostea proprietarilor pentru zona Provence din sudul Frantei, acolo unde isi petrec concediile, vara de vara, de peste 20 de ani. Imagineaza-ti doar: liniste, verdeata, un pahar aburit cu vin alb, pe terasa propriei piscine, intr-o zi de vara. Proprietarii au luat aceasta atmosfera, si au adus-o cu ei, creand aceasta proprietate minunata in nordul capitalei.

Cum ar fi sa te simti in vacanta, in fiecare zi din an? De ce sa astepti doar concediul, si sa nu beneficiezi mereu de acest sentiment unic, pe care ni-l dorim cu ardoare cu totii, intr-o locatie de vis, intr-una din cele mai dorite locatii din Sectorul 1?

Nu mai este demult un secret ca nordul Bucurestiului a devenit o zona exclusivista, ravnita de multa lume. Nu oricine isi permite proprietati de felul acestei vile in aceasta zona, mai ales ca proprietatea se gaseste la capatul unui cul-de-sac, o intrare cu acces doar pentru riverani. Vei fi scutit de forfota si traficul Soselei Sisesti. Ai in apropiere atat zona comerciala Baneasa, cat si unui dintre cele mai apreciate complexuri de locuire, Stejarii.

Odata ajuns in fata portii, descoperi aceasta oaza de verdeata si liniste, de 1400mp, care poate fi numai a ta. Cum ar fi sa iti poti vedea copiii zbenguindu-se in piscina, chiuind si chicotind, invitandu-te sa li te alaturi? Asta poate fi realitatea ta in fiecare zi calda! Cum ar fi sa iti inviti familia si prietenii la un BBQ in foisorul tau, indiferent de anotimp, iar cei mici sa se joace pe iarba langa voi? Cum ar fi ca sa aduci vacanta la tine acasa? Sa stai pe terasa, si singurul “deranj” sa fie greierii ascunsi in vegetatia deja matura ce inconjoara gardul, si ofera un plus de intimitate domeniului tau personal?

Am vazut sute de proprietati de-a lungul carierei mele, insa rar mi-a fost dat sa intalnesc o casa atat de bine conceputa de architect, careia nu ii lipseste niciun spatiu necesar unei asemenea locuinte de lux. Autorul proiectului a gasit un echilibru perfect intre suprafetele incaperilor si dispunerea lor, astfel incat, pe langa estetica deosebita, este extraordinar de functionala si permite locuirea separata daca exista doua generatii sub acelasi acoperis.

Casa, finalizata in 2012 cu o structura din beton si inchidere din caramida eficienta, a fost prezentata in revistele de profil pentru rafinamentul cu care a fost amenajata de profesionistii in design interior. Elementele de arhitectura provensala ii dau unicitate. Cu siguranta o astfel de atmosfera nu este pentru oricine, dar daca iubesti si tu atmosfera sudului Frantei, nu ai cum sa nu te indragostesti de ea!

Din holul generos, pavat cu piatra naturala, intri in zona de zi spectaculoasa de 45mp, orientata catre gradina si piscina, si unde pot lua masa minim opt persoane. Acest spatiu amplu pentru familie si prieteni este incalzit in zilele reci de un semineu functional, care aduce un plus de lumina si culoare. Ferestrele frantuzesti, cu eclise, se deschid catre terasa spre piscina, contopind perspectiva din inauntru si afara.

Gandeste-te cum ar arata o petrecere cu familia si prietenii intr-o astfel de camera impozanta, care ii poate cuprinde pe toti cei dragi tie: vara, in luminile molcome ale terasei inconjurate de plante mediteraneene, iar iarna, incalzit de flacarile portocalii si jucause ale semineului!

Daca ai nevoie de un spatiu de lucru, ai la dispozitie un birou in care intri din hol, o zona complet separata de restul casei in care ai liniste si poti purta discutii confidentiale.

Bucataria inchisa iti ofera un loc generos de 22mp, in care sa conversezi cu prietenii in jurul insulei cu blat din travertin, sau unde te poti distra incercand noi retete culinare, descoperite in calatoriile tale. Locul de luat masa din bucatarie se afla intr-o sera potrivita sa cultivi plante aromatice si florile tale preferate, sera ce se deschide direct catre curte.

Odata ajuns la etaj, descoperi o suita matrimoniala cu o suprafata de 53mp, care iti ofera intimitate deplina. Dormitorul, orientat catre sud, este o camera foarte luminoasa datorita ferestrelor frantuzesti generoase, ce se deschid catre terasa acestui nivel. Un dressing de 10mp, gata mobilat, va cuprinde toate hainele tale preferate.

Ai facut vreodata o baie scufundat pana la nas intr-o cada din cupru? Acest element deosebit de design il vei gasi in baia suitei, si crede-ma ca vei indragi acest tip de relaxare, complet adancit in aceasta cada de dimensiuni generoase, intr-o apa calda si parfumata de sarurile preferate.

Primul nivel este completat de alte doua dormitoare cu doua bai, astfel incat copiii au spatiile lor private pentru teme sau joaca.

Mansarda acestei vile, de 70mp, poate deveni un apartament complet separat de restul casei, in cazul in care unul dintre copii (poate student), doreste si mai multa intimitate proprie.

Sa coboram la demisol! Daca tot am amintit de atmosfera franceza, aceasta casa nu putea sa nu beneficieze de propria crama. Gandeste-te ca acum poti avea loc pentru toata gama de vinuri preferate, pastrate in conditii optime. Cum ar fi sa-ti poti invita prietenii oenofili la o degustare si o conversatie pe tema gusturilor si aromelor? Cu siguranta te vor privi cu admiratie pentru ca ai facut o achizitie care beneficiaza de asa ceva!

Iti place sa faci sport? De ce sa te inghesui la salile publice? Nu ti-ar placea sa poti face miscare atunci cand vrei tu, in loc sa trebuiasca sa faci programari si sa te deplasezi? Demisolul iti ofera o sala de sport complet utilata, de 30mp. Iar ca sa fii tinta invidiei prietenoase ale apropiatilor, aici ai si o cada cu jacuzzi, si propria sauna!

In cazul in care ai spune ca esti deja putin coplesit de tot ce ofera aceasta vila spectaculoasa, mai exista inca ceva: o garsoniera complet separata, cu propria baie si chicineta, pe care o poti dedica personalului domestic sau unei alte generatii din familie. Cate masini poti parca pe proprietate? Trei: una in garaj, si alte doua pe locul exterior, acoperit de o pergola.

Cel mai probabil, in momentul de fata ti-ai dat seama ca aceasta proprietate nu este pentru toata lumea si doar unul va fi cel care isi va permite sa se bucure de tot ce-i poate oferi aceasta vila, in care fiecare obiect a fost ales pentru a pastra aerul provensal, cu rafinamentul acestuia.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 10
Suprafață utilă 477 m² (2.390 EUR / m²)
Suprafață construită 647 m² (1.762 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 1
Nr. băi 7
Tipul clădirii Vila
An construcție 2012
Dispunere DS+HP+1+M
Gradină Privată
Total teren 1.403 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 3
Facilități
Bucătărie echipată
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu
Saună
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Baneasa | Sisesti | Jandarmerie | Straulesti | Sector 1 - 10 Camere - ID:110191 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne Similare