De vanzare vila 10 camere Domenii, Bucuresti

ID: 45577
21 Noiembrie 2017
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Vila de Vanzare Domenii | 1 Mai | Grivitei - 10 Camere - ID:45577 | Bliss Imobiliare / No photos - BLISS Imobiliare
Descriere

Vila si teren generos  in zona Domenii. Proprietatea se afla in cea mai buna locatie, spatele curtii avand deschidere pe partea cu viile si plantatiile de aluni ai Agronomiei, avand astfel intimitate absoluta, aer curat si vedere larga catre spatii verzi si ingrijite, intr-o zona de lux a capitalei.

Terenul curtii este in suprafata de 540mp, iar vila este o constructie de aproximativ 300mp utili, formata din Demisol, Parter, Etaj, Mansarda si Pod.

Dispune de 4 iesiri separate, poarta dubla acces auto si poarta acces persoane, 2 scari interioare, 10 camere plus mansarda, balcon la etajul 1, o terasa generoasa cu trepte la parter si deschidere frontala mare la strada Sandu Aldea.

Proprietata este pretabila si pentru dezvoltare imobiliara, constructie imobil de locuinte de lux sau proprietate personala.

Vecinatati: Parcul Herastrau, Arcul de Triumf, Romexpo, Kiseleff.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 10
Suprafață construită 300 m² (4.000 EUR / m²)
Tipul clădirii Vila
Dispunere DS+HP+1+M+Pod
Nr. balcoane 2
Total teren 540 m²
Facilități
Nemobilat
Încălzire de la clădire
Potrivit pentru birou

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Domenii | 1 Mai | Grivitei - 10 Camere - ID:45577 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne