De vanzare vila 10 camere Primaverii, Bucuresti

ID: 65377
10 Noiembrie 2020
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Reședința, construita in perioada interbelica, cu elemente arhitecturale deosebite este situată la confluența Bulevardelor Mircea Eliade și Primăverii, cunoscută ca zona rezidențială de lux a Bucureștiului.

Terenul proprietatii este generos, fiind una dintre cele mai mari suprafete aferente unei vile din zona Primaverii.

Fermecatoarea cladire are toate atributele unei locuințe pentru persoanelecare își doresc confortul și liniștea într-o proprietate luxoasă aflată în mijlocul unei comunități selecte, în imediata apropiere a parcului Herăstrău, oferind unei familii moderne spațiul ideal pentru o viață fericită

Imobilul, consolidat integral în anul 2000 și reamenajat integral în anul 2018, își face remarcat farmecul atât în exterior dar mai ales în interior unde elementele din lemn masiv sculptat reliefează suprafețele arcadelor, ale ușilor și ale ferestrelor interioare în stil venețian cu influențe maure, decorate cu vitralii pictate manual.

Tehnologia smart permite controlarea toturor sistemelor atât din interiorul cât și din exteriorul casei de pe telefon sau de pe o tabletă și este menită să asigure confortul proprietarilor. Printre facilitățile oferite enumerăm alarma, supraveghere video, rulouri acționate electric, sistem audio etc.

Sunt disponibile 10 locuri de parcare, dispuse astfel: 4 locuri în curte (cu posibilitatea realizării și al unui al 5-lea loc parcare) și 6 locuri de parcare cu sistem de bolarzi. Practici și funcționali, acești bolarzi (piloni retractabili ce pot fi comandați prin telecomandă, acționare locală sau de la distanță printr-o aplicație instalată pe telefonul mobil), oferă garantarea locurilor de parcare aflate în exteriorul curții.

Zona de recreere este compusă în exterior dintr-o zonă de lounge, foișor, loc de joacă pentru copii, iar în interior de sala de sport și camera de masaj.

Proprietatea oferă avantaje esențiale pentru persoanele active, pentru care apropierea de școli, grădinițe, supermarketuri, restaurante, săli de sport sau aeroport, constituie criterii importante

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 10
Suprafață construită 650 m² (7.077 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 7
Tipul clădirii Vila
An construcție 1937
Clădire renovată 2000
Dispunere P+1
Nr. balcoane 2
Total teren 1.258 m²
Parcare înăuntru 6
Parcare afară 4
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Dorobanti | Primaverii | Kiseleff | Aviatorilor - 10 Camere - ID:65377 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne