De vanzare vila 12 camere Domenii | 1 Mai | Grivitei

845.000 EUR

În colaborare cu o altă agenție

ID: 88442
12 Mai 2022
Descriere

Aceasta proprietate speciala, situata intr-una din cele mai exclusiviste si dorite locatii din Nordul Bucurestiului, la cateva zeci de metri de Manastirea Casin, in imediata apropriere a Arcului de Triumf si a Parcului Herastrau, pe str. Alexandru Constantinescu, construita in cel mai pur stil Art Deco, este cu siguranta o raritate si nu este pentru toata lumea!

Beneficiind de doua intrari separate, care pot deservi mai multe unitati locative independente, aceast imobil poate primi atat o familie foarte numeroasa cat si o familie alcatuita de 2-3 generatii. Versatilitatea ei este maxima, putand fi folosita atat in scop rezidential, cat si in scop comercial: Avocati, Doctori, sau orice alt tip de firma de prestigiu care se respecta si doreste sa-si desfasoare activitatea aici.

Cateva trepte te conduc catre parterul vilei, ce cuprinde zona de zi. Din vestibulul pavat cu mozaic patrunzi intr-o camera de zi spatioasa, care se prelungeste cu locul de luat masa, formand un spatiu generos de 37mp. Daca vei deschide usile spre salon, cu eclise din cristal bizotat, al caror model unic este caracteristic acelei perioade, vei obtine un spatiu spectaculos de 50mp, perfect pentru sarbatorile petrecute impreuna cu familia si prietenii. O alta camera de 17mp poate fi folosita ca family room, sau ca dormitor de oaspeti, aceasta avand acces catre terasa de 30mp din spatele casei.

Scafe specifice epocii bordeaza tavanele inalte de 3.20m. Parterul este completat de o bucatarie ergonomica si o baie completa.

Scara cu trepte din stejar masiv face legatura cu toate nivelurile vilei. La etaj, dormitorul matrimonial (18mp) este en-suite cu o camera de zi privata (19mp), care poate primi si functiunea de birou. Tot din dormitor ai acces pe o terasa inchisa de 10mp, care poate deveni o superba sera, avand orientare catre sud. La etaj mai exista doua dormitoare spatioase de 14mp, unul dintre ele fiind prevazut si cu un balcon de 6 mp. Langa baia acestui nivel se afla si o camera tehnica, ce poate deveni o chicineta.

Ai cumva unul, sau chiar doi copii care au crescut, sau vreti sa locuiti impreuna cu bona sau parintii (de ce nu si cu bunicii) si isi doresc un spatiu propriu, al lor? S-ar putea ca acum sa fi gasit solutia mult asteptata. Pot alege sa locuiasca la demisol, sau la mansarda!

Demisolul are un apartament separat cu doua camere de 17mp fiecare, cu propria baie si bucatarie, toate ventilate natural. Pivnita este perfecta pentru amenajarea unei crame, iar un spatiu de depozitare generos (15mp) poate cuprinde toate obiectele necesare casei.

Mansarda contine la randul ei doua camere amenajate pentru locuire, impreuna cu propria baie.

Vila a fost renovata la exterior in 2017, iar interiorul a fost renovat in 2019, incluzand totalitatea instalatiilor.

Locuind in cartierul Domenii – Casin, una dintre cele mai cautate zone rezidentiale din Bucuresti, esti la mai putin de un kilometru de Arcul de Triumf si intrarea in Parcul Herastrau. Poti face o plimbare pe sub teii ce umbresc toate strazile acestei zone, ca sa iei masa la unul dintre restaurantele cochete din apropiere. Legatura cu orasul este facila, statiile de autobuz fiind la cateva zeci de metri distanta.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 12
Suprafață utilă 310 m² (2.726 EUR / m²)
Suprafață construită 400 m² (2.113 EUR / m²)
Nr. bucătării 2
Nr. băi 4
Tipul clădirii Vila
An construcție 1933
Dispunere DS+HP+1+M
Nr. balcoane 3
Gradină Privată
Total teren 390 m²
Parcare afară 4
Facilități
Bucătărie echipată
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat
Șemineu

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Domenii | 1 Mai | Grivitei - 12 Camere - ID:88442 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne