De inchiriat Casa cu 4 camere si gradina in Oxford Gardens Pipera Oxford Gardens Pipera, Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov


ID: 105838
31 Ianuarie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Casă moderna cu finisaje premium si 2 locuri de parcare

Casă cu 4 camere în cunoscutul complex rezidențial Oxford Gardens Pipera, vizavi de Școala Internațională Americană din București (AISB).

Complex securizat cu paza 24/7, langa Școala Americană

La parter, această casă dispune de un living mare și luminos cu șemineu, o bucătărie complet utilată, o cameră tehnică cu zonă de spălătorie, o toaletă pentru oaspeți și un garaj.

La primul etaj există trei dormitoare spatioase, fiecare cu baie privată. Mai departe, dormitorul principal are o terasă mare cu vedere panoramică.

La mansardă se poate ajunge cu ajutorul unui sistem de scări. Mansarda este spațioasă și poate fi transformată într-un spațiu de depozitare, cameră de joacă sau orice altă variantă adecvată.

În fața casei se află două locuri de parcare, iar grădina din spate (Sud) oferă spațiu suficient în relație cu terasa pentru o experiență relaxantă în grădină.

Oxford Gardens este unul dintre cele mai luxoase și confortabile complexe de pe piața rezidențială din România, creat pentru a atrage cei mai exigenți beneficiari și familiile acestora.

În spiritul Willbrook, Oxford Gardens combină armonios o locație specială, cu arhitectură cu clasă și design de înaltă calitate, o atenție excelentă la detalii și servicii private exclusive, a căror valoare este măsurată prin calitate și curtoazie.

Oxford Gardens este un complex comunitar închis, adăpostind 204 vile de lux, cu o suprafață construită totală de 96.400 mp.

Casele sunt frumos expuse în jurul parcurilor complexului; fiecare proprietate este dezvoltată pe un teren privat de 400 până la 1300 mp, cu grădini și terase mari și, unele dintre ele, cu piscină.

Oxford Gardens este construit pe o zonă de teren generoasă, permițând străzi mari și căi laterale, precum și locuri de parcare generoase, locuri de joacă pentru copii, precum și grădini mari și frumoase.

Am combinat spațiul, lumina, culorile și parfumurile pentru a genera mediul de viață perfect.

Servicii de concierge

Vrem să ne asigurăm că rezidenții noștri au rezultatul cel mai pozitiv și experiența cea mai puțin stresantă atunci când locuiesc în Oxford Gardens.

Servicii de intreținere

Serviciile și facilitățile vilelor din Oxford Gardens sunt concepute pentru a-i surprinde chiar și pe cei mai pretențioși rezidenți și a-i face să „se aștepte la neașteptat”.

Securitate 24/7

Oxford Gardens cunoaște importanța de a te simți în siguranță acasă, oferind securitate non-stop familiei și bunurilor tale cu o mulțime de agenți de pază și camere de supraveghere.

Locuri de joacă

Complexul se preocupă și de micuții dvs., creând spații sigure și distractive în care copiii se pot juca și socializa cu vecinii lor.

Tenis

Locuitorii din Oxford Gardens sunt invitați să se bucure de tenis. Oferim ore de tenis relaxant, distractiv și accesibil pentru comunitatea complexului.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 280 m² (10 EUR / m²)
Suprafață construită 350 m² (8 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
Dispunere
Nr. balcoane 1
Parcare afară 2
De la dezvoltator Da
Costul mediu al
utilităților pe lună
150.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa cu 4 Camere si Gradina in Oxford Gardens Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare