De inchiriat vila 4 camere Avangarde Forest 7, Oras Voluntari, Bucuresti / Ilfov


ID: 70743
20 Octombrie 2020
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Cartierul rezidential Avangarde Forest 7 cuprinde 15 vile noi cu interpretari interesante ale stilurilor arhitecturale celebre. Fiecare casa are designul ei unic dezvoltat de arhitecti renumiti.

Regimul de inaltime a locuintelor este de P + 2 etaje + etaj Loft.

Suprafetele construite sunt cuprinse intre 180 si 315 mp, teren total avand intre 218 si 559 mp.

Toate materialele de finisaje exterioare si interioare sunt alese din gama de lux. Iata cateva detalii: tigla ceramica Creaton, incalzire in pardoseala, geam tripan cu 6 camere, izolatie cu polisteren de 10 cm EPS 70 la exterior si vata minerala cu gips carton dublu placat la intrerior.

Parterul caselor este compus din bucatarie, living, grup sanitar, spatiu de depozitare, terasa. Inca de la intrare va intampina calitatea superioara a finisajelor - ceramica din Spania si Italia, scara interioara placata cu lemn masiv de stejar, parchetul triplustratificat.

La etajul 1 sunt 2 dormitoare, 2 bai si un dressing. Baile au obiecte sanitare deosebite de la producatorul Jacuzzi si baterii de la Grohe.

La etajul 2 se afla punctul culminant al casei – dormitor matrimonial format din doua nivele si cu o baie cu pereti transparenti. Al doilea nivel este construit din lemn – este un loc perfect pentru relaxare cu o carte sau pentru a privi rasaritul – geamurile se extind pe toata suprafata a peretelui.

Vila dispune de o gradina proprie si 3 locuri de parcare in fata casei.

Un alt punct atractiv al complexului atat pentru adulti cat si pentru copii - este existenta parcului si a piscinei private! De asemenea o gradinita si un afterschool vin in ajutorul parintilor si copiilor.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 181 m² (7 EUR / m²)
Suprafață construită 220 m² (6 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Tipul clădirii Vila
An construcție 2019
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 1
Total teren 250 m²
Amprenta la sol 79 m²
Parcare afară 2
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Inchiriat Oras Voluntari - 4 Camere - ID:70743 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare