De vanzare Vila in zona Decebal adiacent, restructurata Decebal, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 91924
17 Noiembrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Vila cu acces facil catre centru - Unirii

Este varianta ideala pentru o familie cu copii.

Va propunem spre achizitie un imobil - vila in zona Decebal adiacent, construita si restructurata cu un mare simt de raspundere.

Zona este optima, luand in calcul accesul facil catre centru - Unirii, accesul catre 2 guri de metrou - Piata Muncii si Dristor, mijloacele de transport in comun din zona, accesul catre multiple puncte de interes, precum: Spitalul Victor Babes, Parcul IOR, scoli, gradinite, after-school-uri, centre comerciale, Mega Image, restaurante de renume, institutii ale statului, etc.

Imobilul este pozitionat usor adiacent fata de bulevardul stradal, este construit in perioada anilor 1928-1930 cu un mare simt de raspundere din caramida si beton (de subliniat - bucataria din spatele vilei ce este construita in perioada 1990), este impartit D+P+E+M astfel:

Demisol: suprafata utila de 26,70 mp, totala de 28,06mp, spatiu tehnic, camera, beci, si scari interioare

Parter: suprafata utila de 59,65 mp, totala de 63 mp, camera de zi de 33 mp, hol, camara, hol, vestibul, grup sanitar, bucatarie de cca 18 mp, scari interioare, acces beci din bucatarie,

Etaj 1: suprafata utila de 35 mp, totala de 42,40 mp dormitor de 13 mp, dormitor de 10 mp, hol, grup sanitar, balcon, terasa de peste 15 mp si scara interioara.

Mansarda: suprafata utila de cca 38 mp, totala de 42, 40 mp
camera - dormitor matrimonial de 30 mp, debara, balcon, grup sanitar generos cu aerisire exterioara, scara interioara.

Terenul conform masuratorilor cadastrale detine 163 mp, din actele de proprietate 144 mp, peste care se afla amprenta casei de cca 80 mp.

Ca si imbunatatire suplimentara, casei i s-a anexat si un garaj pentru 2 autoturisme, reducand astfel curtea libera dar pastrand nota de confort necesare parcarii.

Curtea libera ramasa este verde, amenajata si pregatita cu un loc de barbeque si de relaxare.

Imobilul are un aspect extrem de sanatos, comform pozelor din anunt, este complet renovat si finisat si se ofera spre vanzare partial mobilat si utilat (bucatarie completa), detine finisaje de buna calitate - tamplarie pvc si obloane electrice, parchet din lemn masiv scari si camere, doua intrari cu usa metalica-lemn, gresie faianta, tapet, grupuri sanitare utilate, centrala termica si spatiu tehnic aferent - rezervor apa, beci, acoperis cu tigla BRAMAC, curte betonata - pavata, poarta garaj cu telecomanda, traseu apa curte pentru gratar si garaj.

Vila este disponibila pentru mutare, libera, necesita strict o cosmetizare in functie de doleantele proprii dar se prezinta admirabil pentru o casa nelocuita la acest moment.

Pretul expus denota interesul real al proprietarului pentru o vanzare rapida, de asemenea mentionam ca, poate fi usor negociat, oferindu-va suportul nostru in acest sens.

Se detin toate actele necesare prefectarii contractului de vanzare - cumparare, proprietarul acceptand plata cash si sau credit bancar.
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 159 m² (2.044 EUR / m²)
Suprafață construită 176 m² (1.847 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Nr. toalete 4
Tipul clădirii Vila
An construcție 1928
Dispunere P+1
Total teren 163 m²
Amprenta la sol 80 m²
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa / Vila, 4 Camere de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne