De vanzare vila 5 camere Domus Stil Confort Residence, Pipera Sud, Bucuresti / Ilfov

ID: 42521
14 Martie 2019
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Vila situata in ansamblul rezidential Domus din cartierul Pipera, oras Voluntari, ideala pentru o familie. Curtea este amenajata cu gazon, flori si arbusti. Este o zona recreativa perfecta atat pentru copii, cat si pentru adulti. Puteti sa va bucurati de jocurile in aer liber sau de un hobby nou gradinaritul. In plus, complexul rezidential detine locuri de joaca pentru copii, piscina, spatii verzi si paza permanenta, accesul in cartier este supravegheat de o firma ce asigura paza si este asistat video, intrarea facandu-se pe baza de permis de acces. Din punct de vedere al locatiei, vila este amplasata avantajos fata de infrastructura zonei. In apropiere se gaseste magazinul Mega Image, iar proximitatea cu soseaua Pipera va permite accesul facil spre oras si alte puncte de interes cum ar fi Promenada Mall, Baneasa Shopping Centre, Ikea, aeroportul Baneasa si altele. Vila este construita in anul 2007, are o suprafata desfasurata de 250 mp, fiind compusa din 5 camere, din care 2 livinguri, 3 dormitoare, 3 bai, o bucatarie, un dressing si 2 logii. Suprafata utila este de 190 mp. Repartitia pe niveluri este urmatoarea: Parterul dispune de un living spatios si foarte luminos, bucatarie complet mobilata si utilata, plus un grup sanitar. La etaj se gasesc doua dormitoare 20 mp fiecare, un dressing, grup sanitar cu cada, hol, logie, casa scarii; Mansarda este formata din living + biblioteca 38 mp, un dormitor 20 mp, logie, grup sanitar. Finisajele interioare sunt de calitate: gresie, faianta, parchet stratificat, usi interioare decor nuc, ferestre PVC imitatie stejar, usa metalica. Vila este utilata cu centrala termica, 2 aparate aer conditionat, sistem de alarma si dispune de toate utilitatile (canalizare, asfalt, apa curenta, gaze, curent etc.). Terenul imobilului este de 155 mp, din care 60 mp curte libera. Casa dispune in curte de o terasa acoperita de 18 mp. Din curtea imobului se face accesul in curtea comuna a ansamblului de case care cuprinde un parc in suprafata de 2000 mp dotat cu loc de joaca pentru copii si piscina (25/12m). Proprietatea beneficiaza de doua locuri de parcare.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 190 m² (1.053 EUR / m²)
Suprafață construită 250 m² (800 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Vila
An construcție 2007
Dispunere P+2+M
Nr. balcoane 2
Gradină Privată 54 m²
Total teren 140 m²
Parcare afară 2
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Iancu Nicolae | Pipera - 5 Camere - ID:42521 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare