De vanzare vila 5 camere Baneasa - Pipera

525.000 EUR +TVA

În colaborare cu o altă agenție

ID: 78960
Actualizat pe data de 13 Noiembrie 2019
Descriere

Oxford Gardens este considerat un ansamblu rezidential de lux, fapt datorat serviciilor adiacente furnizate viitorilor locatari. Dincolo de a asigura securitatea complexului in ansamblu, precum sia a fiecarui proprietar

Despre proiectul Oxford Gardens

  • Oxford Gardens cuprinde 204 proprietati exclusiviste, cu suprafata construita de 98.000 mp.
  • Suprafata totala a complexului Oxford Gardens este de 168,935 mp permitand o dezvoltare aerisita, cu spatii largi, cu locuri de parcare alaturi de spatii verzi comune frumos amenajate.
  • Vilele din cadrul ansamblului Oxford Gardens au arii cuprinse intre 350 mp si 650 mp (suprafete construite), la standarde deosebite si finisaje de lux.

Oxford Gardens, facilitati 

  • Vilele complexului Oxford Gardens prezinta stil rafinat englezesc redat prin arhitectura, landscaping, finisaje si dotari. De asemenea, aspectul deosebit se evidentiaza prin piatra naturala, parchet masiv, baiele prin mobilier de imort Italia, bucatariile - aparate electrocasnice, iar terasele imbina piatra naturala cu lemn nobil.
  • La Oxford Gardens s-a pus accent si pe serviciile de lux; viitorii locatari vor avea la dispozitie un club privat de 5*... Clubul Oxford.
  • Cu o suprafata de 6.000 mp va oferi locuitorilor Oxford Gardens servicii relaxare; spa, aromatherapy, hammam plus sala de fitness, beaury center, restaurante si cafenele.
  • Locurile de recreere nu se opresc insa aici, Oxford Gardens mai propune si un parc tematic de aventura si de distratie (unic in Romania)... The Kingdom of Camelot.

Oxford Gardens, localizare

  • Ansamblul Oxford Gardens este amplasat intr-o zona de lux din nordul Capitalei, vis-a-vis de Scoala Americana. Este construit in armonie cu natura, bucurandu-se in acelasi timp de vecinatatea directa a padurii Baneasa, care ofera spatii verzi generoase asemanatoare cu gradinile englezesti.
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață construită 350 m² (1.500 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2010
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 1
Total teren 500 m²
Parcare înăuntru 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
De la dezvoltator Da
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!
Suntem o agentie de consultanta imobiliara profesionista, care lucreaza pentru tine si cu tine pentru a obtine cea mai buna tranzactie in favoarea ta! Nu conteaza daca esti proprietar sau esti un client in cautarea unei proprietati, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel incat lucrurile sa decurga perfect!
Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740
J09/11/09.01.2006

Vila de Vanzare Baneasa - Pipera - 5 Camere - ID:78960 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Vila de Vanzare Baneasa - Pipera - 5 Camere - ID:78960 | Bliss Imobiliare contact Isfahan Doekhie
Isfahan Doekhie

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne