De vanzare vila 5 camere Sisesti, Bucuresti


În colaborare cu o altă agenție

ID: 111887
20 Aprilie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Vila de Vanzare Baneasa | Sisesti | Jandarmerie | Straulesti | Sector 1 - 5 Camere - ID:111887 | Bliss Imobiliare / No photos - BLISS Imobiliare
Descriere

In Nordul Bucurestiului, in aproprierea prestigiosului complex Stejarii din sectorul 1, s-a constituit o comunitate de case, unde vecinii se cunosc toti intre ei, si unde copiii alearga sa se joace dintr-o curte in alta, sub supravegherea discreta a cate unui bunic: cartierul Padurea Baneasa. Este o comunitate deja inchegata, ce se dezvolta incet si sigur, cu vile si case, aproape de centrul comercial Baneasa si Scoala Aletheea.

Daca esti parte dintr-o familie tanara, care isi doreste un spatiu sigur si linistit pentru copii, aceasta proprietate iti poate oferi exact ceea ce cauti! Curtea libera de 224mp abia asteapta sa fie umpluta de chiote si nazdravanii.

Sau, poate doresti sa poti lucra de acasa fara a fi deranjat de zgomot si aglomeratie!

Aceasta vila cuplata este nou nouta, construita in 2022 pe un teren de 434mp. Soarele diminetii si al amiezii inunda camerele cu vitraj generos.

Dat fiind ca tu poti fi primul proprietar, ai posibilitatea de a achizitiona aceasta vila extraordinar de avantajos, la un pret ce nu include vreo extra - amenajare facuta anterior. Propriul gust va fi cel care dicteaza cum va arata casa ta. Designul bucatariei si al bailor, cromatica locuintei, sunt la alegerea ta.

Camera de zi de 30mp iti ofera un spatiu amplu pentru sarbatori in familie, sau pentru petreceri vesele cu toti prietenii. Ferestrele inalte de 2.40m, orientate catre sud, o umplu de lumina.

Bucataria de 12mp iti ofera atat loc pentru luat masa, cat si pentru a incerca retete noi, aflate de la vecinii cu care tocmai te-ai imprietenit. Aceasta incapere poate participa la activitatile din camera de zi, sau poate fi inchisa, dupa preferinta. Prin fereastra ce da spre curte, copiii pot fi supravegheati fara ca tu sa trebuiasca sa iti intrerupi activitatile culinare.

Parterul este completat de o baie pentru musafiri si de o camera tehnica, ale carei dimensiuni iti permit sa o folosesti pentru depozitare, atat de necesara traiului la propria curte.

Etajul iti ofera trei dormitoare. Suita matrimoniala cuprinde dormitorul de 18mp cu propria baie, plus alte doua de 12 si 15mp, cu baia lor accesibila din hol. Aceste bai pot fi amenajate de tine, sau de catre proprietar, dupa cum se va conveni intre parti.

In cazul in care iti doresti un home office, sau ai nevoie de al patrulea dormitor, mansarda iti pune la dispozitie acest spatiu: ai 28mp pe care sa ii proiectezi asa cum doresti, cu posibilitatea de a amenaja inca o baie.

Incalzirea casei se face prin pardoseala la cele doua niveluri principale, cu o pompa de caldura de ultima generatie, foarte eficienta. Masina familiei are locul propriu in curte.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 156 m² (1.724 EUR / m²)
Suprafață construită 180 m² (1.494 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Vila
An construcție 2022
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 224 m²
Total teren 434 m²
Parcare afară 2
De la dezvoltator Nu
Facilități
Nemobilat
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Baneasa | Sisesti | Jandarmerie | Straulesti | Sector 1 - 5 Camere - ID:111887 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne