De vanzare Vilă, 5 camere, complex rezidential La Casemate, Otopeni La Casemate, Otopeni, Bucuresti / Ilfov


În colaborare cu o altă agenție

ID: 96938
26 Noiembrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere

Otopeni - McDonalds, La Casemate, vile langa padure

Bine ai venit intr-o lume imobiliara fantastica! Aragorn Imobiliare va propune spre vanzare un proiect de locuinte cuplate intr-o zona privilegiata, in cadrul complexului rezidential ''La Casemate''. Acesta se prezinta ca un ansamblu rezidential de lux, situat in nordul capitalei, in Otopeni, strajuit de un palc de padure, inbracat in istorie si totodata angrenat in prezent, raspunzand cu brio nevoilor si dorintelor actuale.

Ansamblu rezidential situat in nordul capitalei, in Otopeni.

Alaturi de cele 10 unitati locative existente, cu arhitectura deosebita, cu o atingere aparte, spatioase si cochete, acest proiect continua si intareste imaginea de ansamblu.


Lotul de teren, aferent fiecarei vile se identifica pe o suprafata de aproximativ 260 mp, cu o deschidere de 11,35 m. Imobilul calca pe 78 mp din aceasta, ramanandu-i disponibila pentru gradina sau spatii de recreere si distractie 182 mp. Suprafata total construita 238,81 mp ne indica faptul ca dispunem de o generoasa suprafata utila de 187,25 mp. Fantastic as spune!

Descompunerea suprafetei utile pe zone de interes distincte o putem interpreta astfel (si incep in mod intentionat cu etajul, ai sa vezi de ce:):

a)etajul este definit ca si zona de odihna, regasim cele 3 dormitoare din care doua pentru copii, mame/soacre sau oaspeti, unul de 12,30 mp, celalalt de 16,07 mp ce sunt deservite de o baie de 5,03 mp strajuite de cochete balcoane frantuzesti "jardinierre". In completare, ansamblul matrimonial se compune din dormitorul de 16,37 mp si baia cu cada de 4,50 mp.

b)parterul reprezinta zona de foc sau activa a fiecarei case, astfel de la intrare suntem flancati de un hol generos de 8,23 mp, ce ne permite sa ne indreptam catre baia de serviciu de 3,70 mp, bucataria de 9,62 mp inchisa dar cu acces direct catre livingul de 19.52 mp si biroul/dormitorul de 13.38 mp . Asta chiar e fantastic!

c)din descrierea initiala ti-am spus ca iti pregatesc o surpriza: demisolul! Da chiar el! Este o sala imensa, de 61,77 mp, pe care noi l-am denumit generic birou insa iti provocam imaginatia ca tu sa-i dai orice utilitate iti este necesara.
De la crama cu zona de degustare, atelier, zona de depozitare, sala de sport, bar si sala de distractie ....ai o multitudine de variante, noi doar ti-am pus la dispozitie posibilitatea de a-ti pune in practica imaginatia.

Sunt sigur ca prin descrierea de mai sus, v-am starnit curiozitatea asupra acestui imobil.

Astfel, doresc sa vin in asentimentul vostru si sa va invit, cu mare placere, sa va bucurati de o experienta imobiliara fantastica, unica, de aceasta casa perfecta, ce poate fi caminul ideal pentru familia voastra!

Si nu trebuie sa faci nimic deosebit, apeleaza-ne la numarul afisat si un Realtor® te va purta in aceasta experienta imobiliara fantastica.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 185,8 m² (1.209 EUR / m²)
Suprafață construită 187,3 m² (1.200 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. băi 4
Tipul clădirii Vila
An construcție 2021
Dispunere P+1
Gradină Privată 182 m²
Total teren 260 m²
Amprenta la sol 78 m²
Parcare afară 2
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa / Vila, 5 Camere,  in Otopeni de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne