De inchiriat Vilă moderna cu 6 camere si ponton Vatra Noua GreenLake Residences, Vatra Noua, Bucuresti


ID: 95621
1 Ianuarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Tur virtual
Descriere

Vila moderna cu 4 terase si sauna

Vila exclusivista, realizata la standarde internationale, situata in complexul rezidential Green Lake Residences, aflat intr-o locatie premium a capitalei, si anume Vatra Noua, cunoscuta pentru proximitatea fata de Lacul Baneasa, aeroportul Baneasa si numeroase institututii de invatamant de top.

Vila situata in complex din zona Vatra Noua, langa Lacul Baneasa

Vila cu regim de inaltime P+2 a fost finalizata in anul 2008, beneficiand de o arhitectura deosebita, moderna, finisaje de inalta calitate, lift, dar si acces la numeroase spatii verzi si la lacul ecologic Grivita.

Parterul prezinta o bucatarie complet utilata, un living cu o suprafata generoasa, dotat cu semineu si un dining cu bar. De asemenea, mai exista si o terasa exterioara cu vedere la lac, baie, camera tehnica si spatiu de depozitare.

La etajul 1 se afla 2 dormitoare spatioase, dintre care unul dispune de terasa, baie si dressing iar al doilea de terasa si baie.

Etajul 2 prezinta alte doua dormitoare, dintre care unul beneficiaza de terasa, o camera atrium care poate avea diferite functiuni: birou, camera de joaca, etc., o baie si acces catre terasa de pe acoperis.

Pe terasa veti gasi o sauna, dar va puteti bucura si de privelistea panoramica asupra complexului si a lacului, aceasta fiind una dintre calitatile unice ale vilei.

Printre facilitati se numara o gradina situata in partea frontala a terenului, jacuzzi aflat la terasa din spate, aer conditionat in fiecare camera, jaluzele electrice, masina de spalat vase in bucatarie.

Finisajele sunt de inalta calitate, vila beneficiand preponderent de parchet ca finisaj de pardoseala, gresie si faianta, dar si insertii speciale de mozaic in bucatarie si baie.

Complexul Green Lake Residences ofera program scolar și grădiniță privată, sistem de acces pe baza unui card de acces, pază 24/7, parcare, locuri de joacă pentru copii și pentru petrecerea timpului liber.

Acesta se situeaza la cativa pasi de malul lacului ecologic Grivița, aproape de Piața Presei Libere, cu acces facil atât dinspre centrul orașului cât și dispre aeroportul Otopeni, din șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești.

În apropierea complexului se află mari retailer precum Carrefour Feeria, Baneasa Shopping City, Metro, Brico Depot, Dedeman, Ikea, dar și locuri de recreere precum Parcul Herăstrău, Pădurea Băneasa sau Zoo Băneasa.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 260 m² (11 EUR / m²)
Suprafață construită 360 m² (8 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Tipul clădirii Vila
An construcție 2008
Dispunere P+2
Nr. balcoane 4
Gradină Privată 150 m²
Total teren 300 m²
Amprenta la sol 120 m²
Parcare afară 1
Costul mediu al
utilităților pe lună
400.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu
Saună
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila Moderna cu 6 Camere si Ponton Vatra Noua de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare