De vanzare Vila cu 6 camere in complex cu piscina Iancu Nicolae SunFlower | Floarea Soarelui, Iancu Nicolae Jolie Ville , Bucuresti / Ilfov

ID: 85285
9 Martie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Vila complet mobilata si utilata cu gradina proprie

Vilă spatioasa cu 5 dormitoare si piscina la comun  localizata într-un mic complex rezidential din zona Iancu Nicolae-Jolie Ville-Pipera. Excelenta pentru o familie cu copii!

Aproape de scolile Internationale din zona Pipera Baneasa

Complexul beneficiază de o zonă centrală cu piscină și un loc de joacă pentru copii, multe spatii verzi, ideale pentru activitati sportive si de relaxare in aer liber.

Configurația vilei este P+1E+M, aceasta beneficiand de un living luminos cu șemineu, 5 dormitoare, 3 bai, 1 toaletă pentru oaspeți, bucătărie modernă complet echipată.

Casă este semi-detasata si are o gradina privata, foarte frumos amenajata, cu o suprafata generoasa de aproximativ 110 mp de spatiu verde cu multa intimitate.

Dispune de centrala termica proprie, electrocasnice moderne, aer conditionat, dar si 2 locuri de parcare in curte.

Camerele sunt spatioase si luminoase, cu o suprafata utila totala de 181 mp, asigurand un trai confortabil si modern alaturi de familia ta.

Datorită locației, aceasta este o opțiune excelentă pentru familiile cu copii la Școlile Internaționale din București. Această casă este situată între Școala Franceză și Școala Britanică.

La distanță de mers pe jos veți găsi Grădina Zoologică Băneasa, centrul comercial Jolie Ville, cu sala de fitness Worldclass și Mega Image și stația de autobuz cu autobuze care merg către stația de metrou Pipera și orașul București.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 181 m² (1.934 EUR / m²)
Suprafață construită 208 m² (1.683 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2005
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 3
Gradină Privată 110 m²
Total teren 220 m²
Amprenta la sol 75 m²
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 6 Camere cu Piscina Iancu Nicolae de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne