De inchiriat Casă de familie 7 camere cu piscina si semineu in Pipera Ibiza Golf & Light, Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov


ID: 45335
22 Septembrie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Casa semi-mobilata pretabila pentru birou si rezidenta

BLISS Imobiliare va prezinta o casă de familie minunată și spațioasă în popularul complex rezidențial Ibiza Golf & Light, chiar în spatele Școlii Internaționale Americane din București (AISB) din cartierul Pipera Nord.

In spatele scolii Internaționale Americane din București (AISB)

Ceea ce iese în evidență este sentimentul de comunitate din acest complex de 36 de vile construite în jurul unui spațiu verde mare cu două piscine, spațiu de recreere, loc de joacă, teren de fotbal și amenajat pentru o viață de familie plăcută.

Vila cu 5 dormitoare cu un spațiu interior total de 304 mp (3.272 sq ft) este potrivită pentru familiile cu copii.

Cu un dormitor/birou la parter conceptul de home office poate fi aplicat cu ușurință sau în cazul în care aveți nevoie de un dormitor pentru bona sau locuiti cu părinții, dormitorul de la parter se potrivește bine. Baia cu duș este chiar lângă această cameră de la parter.

Livingul luminos și spațios este conectat la bucătăria semi-deschisă complet utilată și prin ușile mari glisante accesați grădina dumneavoastră privată de aproximativ 100 mp. De aici se acceseaza zona centrala verde a complexului. Livingul beneficiaza de un semineu (pe lemne).

La parter găsiți garaj pentru o mașină și acces la pivniță, care este excelentă pentru colecția dvs. de vinuri sau ca si cameră de recreere.

Afară, în fața casei, aveti loc pentru încă două mașini.

La primul etaj aceasta proprietate va ofera 4 dormitoare si trei bai.

Dormitorul principal și al doilea dormitor beneficiază fiecare de o baie privată. A treia baie deservește celelalte două dormitoare.

La mansarda veti fi placut surprins de spatiul deschis mare si luminos.

Acest etaj este excelent ca a doua cameră de zi, cameră de recreere, cameră de joacă pentru copii sau orice altă destinație pe care o considerați potrivită.

Casa dispune de spații suficiente de depozitare, are aer condiționat în fiecare cameră, camere mari și vă va oferi o viață fără bătăi de cap într-una dintre cele mai populare zone rezidențiale pentru expații din clasa medie superioară și localnici.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 7
Suprafață utilă 304 m² (10 EUR / m²)
Suprafață construită 337 m² (9 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Tipul clădirii Vila
An construcție 2006
Dispunere 1S+P+1+M
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 150 m²
Total teren 300 m²
Amprenta la sol 150 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 2
Clasa de risc seismic Neclasificat
Costul mediu al
utilităților pe lună
200.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat
Șemineu
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 7 Camere in Ibiza Golf & Light de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare