De vanzare vila 5 camere Mogosoaia, Bucuresti / Ilfov

ID: 76362
26 Aprilie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Casa este aşezată între salba de lacuri Colentina şi Lacul Mogoşoaia, in apropiere de o pădure superbă de tei.

  • Este construită pe un teren de 624 mp şi înconjurată de o grădină bogată şi generoasă, cultivată în regim bio în ultimii 10 ani.
  • Aceasta este casa din poveste unde pot fi clădite amintiri de neuitat în familie şi cu prietenii.
  • Vila se evidenţiază printr-o arhitectură distinctă şi elegantă, cu o împărţire interioară caracterizată prin fluiditate, simţ practic şi dimensiuni generoase (camere de dimensiuni rezonabile; nu monumentale, dar nici mici, deci uşor de incălzit şi întreţinut), cu multe principii de Feng Shui incorporate incă din faza de construcţie. Casa este compusă din subsol, parter, etaj şi pod.
  • Beciul-cramă construit pentru depozitarea proviziilor pe tot parcursul anului, terasa, cu acces direct în bucatărie-dining, dar şi în living, facilitează un stil de viaţă specific pentru o familie care doreşte să trăiască ca în vremurile frumoase de mult apuse, dar şi să beneficieze de confortul citadin specific secolului XXI. Folosirea multor materiale de calitate (mult lemn, marmură, etc.), dar şi o atenţie aproape obsesivă pentru detalii şi finisaje creează un sentiment de căldură şi confort de neegalat, eleganţă şi durabilitate.
  • De asemenea, casa prezintă avantajul de necontestat al construcţiei pe structură din cadre, astfel încât poate fi complet reconfigurată, dacă se doreşte.
  • Parterul vilei a fost proiectat astfel încât să ofere maximum de intimitate, fluiditate şi eficienţă. Dintr-un hol central pot fi accesate independent dormitorul matrimonial conceput ca un apartament- cu baie, hol de legatură şi dressinguri generoase- dar şi un living extraordinar de confortabil care are şi un colţ de studiu/lucru/relaxare. Livingul, comunicând cu bucătăria şi cu diningul, dar şi cu acces direct pe terasă creează o zonă dinamică, de socializare, lucru, dar şi relaxare, complet separată de zonele de noapte. Tot din holul principal pot fi accesate independent bucătăria şi diningul, beciul, toaleta de oaspeţi şi camera tehnică/spălătoria.
  • Bucătăria, combinată cu diningul şi cu acces direct pe terasă şi în living, este locul în care bucătarul se va simţi în largul său. Aceasta încăpere este extrem de luminoasă, practică, spaţioasă, dotată cu toate facilitaţile tehnice necesare unor reuşite culinare şi cu multiple spaţii pentru depozitare .
  • La etaj sunt alte două dormitoare: unul cu un dulap incorporat, gen dressing, iar celălalt mai mic şi intim, amenajat acum ca bibliotecă, ambele deservite de o baie cochetă. Există şi acces direct la pod, folosit ca spaţiu suplimentar pentru depozitare. Proprietatea este complet echipată şi parţial mobilată.


Grădina îmbrăţişează casa pe toate laturile şi oferă acea intimitate şi explozie de natură visată de fiecare dintre noi.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 171 m² (1.749 EUR / m²)
Suprafață construită 215 m² (1.391 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
Dispunere 1S+P+1+Pod
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 438 m²
Total teren 624 m²
Amprenta la sol 186 m²
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Semi-mobilat
Încălzire centrală proprie

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Mogosoaia - 5 Camere - ID:76362 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne